Lianne van Dijk IT-consultant Progress Communications
03-07-2014 13:01:43 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4025 | Tags:

Lianne van Dijk (31) versterkt het IT-team van Progress Communications, het Benelux PR-bureau voor innovatieve bedrijven die actief zijn in de ICT- en/of consumentenelektronicabranche.

 

Lianne van Dijk werkte eerder bij LVTPR en PDR Public Relations, waar zij ruime ervaring opdeed in het adviseren van IT-bedrijven over hun communicatiestrategie. Bij Progress Communications richt zij zich op IT-bedrijven en diverse fabrikanten die op het snijvlak van B2B en B2C opereren, waaronder Information Builders, SafeNet, Anaplan, LaCie, Seagate, Proserve en Proact.

 

Over Progress Communications

Progress Communications is een PR- en communicatieadviesbureau dat zich richt op internationale ondernemingen in uiteenlopende sectoren, waaronder consumentenelektronica, IT, lifestyle en telecom. Daarbij begeleiden we ieder bedrijf van A tot Z in zijn communicatiestrategie en de bijbehorende uitvoering. Progress Communications heeft kantoren in Amsterdam en Brussel en is onderdeel van de LVT-Group. Wij zijn aangesloten bij het onafhankelijke, internationale PR-netwerk Plexus PR Group.

 

 

www.progresscommunications.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie