Lieke Jacobs naar Communicatie- en PR-bureau TerrierCom
09-10-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4721 | Tags:

Lieke Jacobs (28) is bij communicatie- & PR-bureau TerrierCom uit Wijk bij Duurstede begonnen als consultant.

 

Lieke komt van de Hogeschool van Amsterdam — waar ze werkzaam was als docent aan de opleiding Media, Informatie en Communicatie. Ze heeft een achtergrond als designer, redacteur en projectleidster. De uitbreiding van het team is het positieve gevolg van een groeiend klantenportfolio en een verbreding van de activiteiten.

 

‘Lieke heeft precies de juiste ervaring om TerrierCom verder te helpen groeien’, zegt oprichter en eigenaar van TerrierCom, Cas Heuvelmans. ‘Het eerste jaar van ons bestaan zijn onze klanten steeds meer toegegroeid naar een geïntegreerde communicatie-aanpak. Die kunnen we – mede dankzij Lieke’s kennis en ervaring – van begin tot eind bieden.’  

 

Over TerrierCom
TerrierCom ondersteunt organisaties met creatieve communicatie. Ondersteuning die organisaties anders laat communiceren en die verandert hoe er over organisaties wordt gecommuniceerd - Change the Conversation.? TerrierCom is deel van het Automotive PR netwerk. Het bureau werkt onder deze twee merknamen en is gespecialiseerd in (social) mediarelaties, content en communicatieadvies. ??Het bureau werkt o.a. voor BAM Civiel,  Chevron, EURid, Fetim, Indian Motorcycle, Thule, TRW en Victory Motorcycle.

 

www.terriercom.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie