Limebizz introduceert POIZ: Eerste Layar Creation System voor GEO toepassingen binnen Google Glass
21-05-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4301 | Tags:

Limebizz heeft in een strategische samenwerking met Zaphyrion ’s werelds eerste Layar Creation System genaamd POIZ ontwikkeld. Dit systeem kan op eenvoudige wijze informatie koppelen aan geografische punten (POI’s) die via Layar geschikt zijn voor Google Glass. Zonder technische kennis is het nu mogelijk via POIZ een layer te ontwikkelen, onderhouden en testen. De informatie gekoppeld aan deze POI’s kan bestaan uit onder andere: video’s, 2D/3D objecten, links naar websites, statische informatie en veel meer. Uitgebreide gebruikersstatistieken behoren tot de standaard opties om zodoende de effectiviteit van uw layer te bestuderen. Limebizz kan u ondersteunen in de implementatie hiervan en de koppeling met Interactive Print.

 

“GEO layers waren tot nu toe het domein van technici maar door de komst van POIZ kunnen gebruikers nu zelf informatie gekoppeld aan geografische punten ontsluiten. Iedereen kan zijn eigen ‘Funda’ bouwen voor een fractie van de kosten die voorheen hier mee gemoeid waren ” volgens Rens Eijgermans, CTO van Limebizz.

 

Willem Veenstra, directeur van Zaphyrion, verwoordt de samenwerking als volgt: “De diepgaande technische kennis van Zaphyrion gecombineerd met de uitgebreide kennis en ervaring van Limebizz op het gebied van Layar implementaties is de ideale combinatie voor gebruikers. Dit resulteert in een omgeving waarin op verbluffend eenvoudige wijze GEO layers met Layar techniek gemaakt kunnen worden.”

 

Over Limebizz

Limebizz, opgericht in april 2009, is de Layar concept implementatiepartner met een focus op resultaat. In een hechte samenwerking met Layar heeft Limebizz, de enige Layar Advanced partner wereldwijd, ruime ervaring met Augmented Reality concepten en implementaties. Op basis van expertise, concepten, creatie en referenties mogen ze zich wereldmarktleider noemen op het gebied van Layar concepts en implementaties. Limebizz Layar Concepts heeft kantoren in Amsterdam (International) en Helmond (Benelux).

 

www.limebizz.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie