LINDA. en Nijgh & Van Ditmar lanceren LINDA.boeken
07-11-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4947 | Tags:

LINDA., de grootste en meest succesvolle vrouwenglossy van Nederland, start met literair uitgever van formaat Nijgh & Van Ditmar de boekenuitgeverij LINDA.boeken.

 

Van romans tot kookboeken en van gebundelde columns tot biografieën: het nieuwe boekenmerk zal titels uitgeven die in het verlengde liggen van onderwerpen die in LINDA. staan. Boeken van auteurs die vaak in LINDA. terug te vinden zijn of vertaalde uitgaven. Altijd met dezelfde hoge kwaliteit, verrassende invalshoeken, tone of voice en knipoog die LINDA. kenmerkt.

 

De eerste boeken verschijnen in het voorjaar van 2014. Gekke wijven en andere types: de verzamelde columns van Sylvia Witteman, verschijnt in februari. De roman De vrouw die een jaar in bed lag van de Engelse bestsellerauteur Sue Townsend (bekend van de Dagboeken van Adrian Mole) verschijnt in april en in juni verschijnt 50, so what?, een boek waarin bekende vrouwen en een enkele man iedereen die (bijna) 50 is een hilarisch en eerlijk hart onder de riem steken. Dit boek is gekoppeld aan de vijftigste verjaardag van Linda de Mol die in juli 2014 plaatsvindt.

 

LINDA.boeken zal jaarlijks 10-15 titels uitbrengen.
 
Linda de Mol: ‘Boeken inspireren mij. Ik haal er ideeën uit voor series, LINDA. en televisieprogramma’s. Ik kan me zo verliezen in een verhaal dat ik ervan baal dat het afgelopen is.’

 

Elik Lettinga (Nijgh & Van Ditmar): ‘Ik verwacht veel van deze unieke combinatie. De expertise van Nijgh & Van Ditmar gecombineerd met LINDA.’s feilloze kennis van wat haar doelgroep wil lezen, zal veel moois voortbrengen.’

 

www.nijghenvanditmar.nl 

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie