LivingLight betreedt LED markt
23-09-2013 12:44:54 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3353 | Tags:

LivingLight, fabrikant van LED producten, gaat de markt op met een productenpakket van LED strips, LED modules, LED profielen en LED controllers. Voortgekomen uit de veel voorkomende vraag van de installateur naar eenvoudige maar mooie lichtoplossingen, presenteert LivingLight haar volledige assortiment op de Beurs Elektrotechniek 2013 aan de lichtbranche.

 

"Ons team van engineers heeft door jarenlange ervaring in de LED verlichtingswereld een realistisch beeld gekregen van de behoefte uit de installatiemarkt. De zeer verfijnde en gevoelige LED technologie is niet voor iedere installateur even eenvoudig om toe te passen. Met ons concept om stekkerklare producten te leveren, willen we de installateur de handvatten bieden om ieder LED project vanaf nu met beide handen aan te grijpen. Mocht een project uiteindelijk nog te ingewikkeld zijn, dan kunnen onze klanten de materialen kopen bij de groothandel en de bijbehorende dienstverlening betrekken bij een LivingLight projectpartner," vertelt directeur Michael Sebregts.

 

Markt reageert positief
Tot dus ver heeft de markt zeer positief gereageerd op het merk LivingLight en haar productenpakket. De grote vuurdoop zal echter de Beurs Elektrotechniek 2013 zijn. "Alle profielen, controllers en strips zullen te zien, maar vooral te testen zijn, op onze stand op de jaarbeurs. We willen graag dat de installateur zichzelf overtuigd van de kwaliteit van het assortiment en we hopen het ook te bewijzen door de klant 36 maanden garantie te bieden," aldus Sebregts.

 

Over LivingLight
LivingLight is fabrikant van hoogwaardige LED-verlichting, LED profielen en controllers. Het productenpakket van LivingLight biedt een antwoord op complexe en unieke LED verlichtingsvraagstukken.

 

Het team van engineers van LivingLight is erin geslaagd na jarenlange ervaringen, hard werken en vele studies, een productlijn te ontwikkelen waarbij gebruiksgemak, innovatie en duurzaamheid voorop staan. Maar bovenal kenmerkt LivingLight zich door de kwaliteit van haar producten. Door de gehele organisatie staat kwaliteit voorop, wat zich uit in alle producten en diensten. Zo biedt LivingLight een standaard productgarantie van 3 jaar. 

 

www.livinglight.nl

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support  

 

                                                                                                 Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/77762