LogiVert komt met eigen online betaaloplossing
01-10-2013 14:42:09 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3079 | Tags:

LogiVert biedt als eerste Nederlandse e-commerce platform een eigen en volledig geïntegreerde betaaloplossing aan. Hiermee wordt voldaan aan een groeiende behoefte bij consumenten en webwinkeliers om uitgebreide, veilige en vertrouwde online betaalmogelijkheden te gebruiken.

 

LogiVert Payments wordt aangeboden in samenwerking met Qantani. De oplossing biedt zowel iDeal, Visa, Mastercard, Maestro, PayPal, Sofort banking, Bitcoin als achteraf betalen aan. De nauwe integratie met het platform zorgt voor een naadloze overgang van het orderproces naar de betaalmogelijkheden. Dit minimaliseert het afhaakmoment bij consumenten, wat voor een hogere conversie voor de webwinkelier en een positieve beleving bij de consument zorgt.

 

De aanvullende diensten van LogiVert sluiten goed aan bij de ontwikkelingen in de online markt. Antonio Jobse: "Wij zien steeds meer online ondernemers die opzoek zijn naar een compleet aanbod van ondersteunende e-commercediensten, en een e-commerce partner die meegroeit met de behoefte van hun onderneming". LogiVert verwacht dat de e-commerce markt in Nederland, maar zeker in Europa de komende jaren zal blijven groeien, waardoor het aanbieden van meerdere ondersteunende diensten zoals hun betaaloplossing alleen maar belangrijker wordt.

 

Over LogiVert:
LogiVert is het innovatieve multi-channel platform dat bedrijven ondersteunt in de wereld van e-commerce en retail. LogiVert biedt reeds meer dan 15 jaar, via hun site www.logivert.com, een totaaloplossing voor de professionele ondernemer. Als pionier binnen de Nederlandse E-commerce industrie, begrijpt LogiVert als geen ander dat de retail en e-commerce markt continu in beweging is. Met o.a. Multi-shop, F-Commerce, M-Commerce en kassabeheer als multichannel functionaliteit binnen de softwareapplicatie, bieden zij een solide basis voor omnichannel ondernemers.

 

Over Qantani:
Qantani is een jonge en innovatieve onderneming met online betalingen als specialiteit. Met een zeer ervaren team op e-commerce gebied, werken zij dagelijks aan het optimaliseren van de verwerking van online betalingen via hun eigen platform. 

 

www.logivert.com

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support  

 

                                                                                                Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/77991