Lonza heeft netwerkcontract met Orange Business Services uitgebreid - unified communications- en collaboratieoplossing
16-01-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3475 | Tags:

Lonza heeft het netwerkcontract met Orange Business Services vernieuwd en uitgebreid met een volledige unified communications- en collaboratieoplossing om meer dan 11.000 werknemers over de hele wereld te kunnen verbinden. 

 

Lonza, een toonaangevende leverancier in de farmaceutische, medische en life science-industrie, is al meer dan een decennium lang klant van Orange Business Services. Na een concurrerend biedproces sluit Lonza weer een contract met Orange Business Services af voor de aankomende vier jaar.

 

De Orange Business Services netwerk-oplossing verbindt meer dan 60 plaatsen in 17 landen aan de IP VPN. Voor de belangrijkste locaties gebruikt Lonza ethernetverbindingen en voor de kleine of gemiddelde locaties, een DSL-toegang. Het hoge kwaliteitsnetwerk ondersteunt real-time telepresence, video en spraakverkeer. Hiermee staat Orange garant voor de beste gebruikerservaring.

 

Ernst Hutter, hoofd wereldwijde IT-infrastructuurdiensten bij Lonza zegt: “Orange Business Services levert ons een oplossing die risicovrij is in termen van business-continuïteit, waardoor wij snel op de zakelijke behoeften kunnen inspelen. Het is een flexibele oplossing die eenvoudig kan worden uitgebreid op het gebied van bandbreedte en verbindingen tussen locaties. Daarnaast ondersteunt het de vraag naar nieuwe applicaties en vormen van collaboratie. Bovendien zijn wij bijzonder tevreden met de stabiliteit en prestatie van de netwerkoplossing. Het unified communications- en collaboratie-aspect van onze nieuwe overeenkomst maakt efficiënte collaboratie tussen geografisch verspreide experts mogelijk. Vooral dat laatste is belangrijk voor Lonza.”

 

“De contractvernieuwing en –uitbreiding vertegenwoordigt het vertrouwen dat Lonza in Orange Business Services heeft,” zegt Dr. Helmut Reisinger, senior vice president Orange Business Services Europa, Rusland en CIS.“Orange Business Services biedt voor iedere locatie gerichte oplossingen aan, om aan Lonza’s vraag naar een robuuste, volledige unified communications- en collaboratie-oplossing te kunnen voldoen. Onze hoge bandbreedte, uitstekende kwaliteit en veilige netwerk is doorslaggevend in deze wereldwijde oplossing.”

 

Over Lonza

Lonza is één van ‘s werelds toonaangevende leveranciers in de farmaceutische, medische en life science-industrie. Producten en diensten sluiten aan bij de behoefte van de klant, van onderzoek tot fabricage van het eindproduct. Lonza is een wereldwijde leider op het gebied van productie en ondersteuning van chemisch en biologisch actieve farmaceutische ingrediënten.

 

Biopharmaceuticals zijn één van de belangrijkste groeimotoren van de farmaceutische en biotechnologische industrie. Lonza beschikt over hoge capaciteiten op het gebied van grote en kleine moleculen, peptiden, aminozuren en niche bioproducten, die een belangrijke rol spelen in het ontwikkelen van nieuwe geneesmiddelen en gezondheidsproducten. Ook is Lonza wereldwijd marktleider in microbiële controle. Dit zorgt voor innovatieve, chemisch gebaseerde en aanverwante oplossingen om de groei van schadelijke micro-organismen te vernietigen of selectief af te remmen. Lonza’s activiteiten behelzen het gebied van waterbehandeling, persoonlijke verzorging, gezondheid en hygiëne, industrieel behoud, bescherming van materialen en bewerking van hout. Daarnaast is Lonza een marktleider op het gebied van cel gebaseerd onderzoek, endotoxinedetectie en productie op het gebied van celtherapie. Bovendien is het bedrijf een toonaangevende leverancier van waardevolle chemische en biotechnische ingrediënten in de voedings- en argomarkten.

 

www.lonza.com

www.orange-business.com

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie