LVTPR zet PR-tak voor vastgoedmarkt op
08-10-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3361 | Tags:

Communicatiebureau LVTPR breidt haar branche-expertteams uit met een gespecialiseerd PR-team voor de vastgoedsector. Nu de markt voor commercieel onroerend goed zich lijkt te herstellen, kunnen vastgoedbedrijven zich van hun concurrenten onderscheiden door een heldere boodschap.

 

Charly Lammers van Toorenburg, oprichter en directeur van LVTPR: “Bij onroerend goed draait het om een sterk en betrouwbaar profiel; juist nu. PR is bij uitstek een instrument om de juiste verhalen te vertellen aan de juiste doelgroepen via de diverse media en podia.”

 

De voorzichtige opleving van de economie biedt kansen voor gespecialiseerde vastgoedondernemingen. Dit is dan ook het moment voor partijen in de branche om een degelijk profiel op te bouwen en Lammers van Toorenburg ziet dat ondernemingen dat onderkennen. “Er is een duidelijke herontdekking van PR als communicatiemiddel om een onderscheid te maken in de markt.” Daarnaast wordt het beeld van de markt positief beïnvloed als ondernemingen hun successen delen. Lammers van Toorenburg: “Wie nu vooruitkijkt, initiatief neemt en iets te vertellen heeft, kan relatief eenvoudig een grotere share of voice realiseren”.

 

Mels Dees , voormalig hoofdredacteur van Vastgoedmarkt, gaat de vastgoedtak leiden binnen het PR-bureau. LVTPR werkt al voor een aantal vastgoed (gerelateerde) bedrijven, zoals Digital Realty, Yardi, Utrecht Investment Agency en VastgoedPRO.

 

Over LVTPR

LVTPR is een pr- en communicatieadviesbureau dat werkt met branche-experts voor ruim zeventig klanten in uiteenlopende sectoren in zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Vanuit vestigingen in Amsterdam, Brussel (België) en Bunnik ondersteunt het bureau bedrijven in doelgroepgerichte communicatie: van strategie en concept tot en met de uitvoering en van traditionele media tot en met social media. Transparantie, professionaliteit, creativiteit, innovatie en het bieden van toegevoegde waarde staan daarbij centraal.

 

 www.lvtpr.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie