M+ Group en I-Company fuseren en bieden alles in 1 concept
22-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3874 | Tags:

 

Operationeel marketingbureau M+ Group en internetbureau I-Company hebben vanaf 23 juni hun krachten gebundeld en gaan samen verder. Met de fusie is de nieuwe organisatie in staat haar opdrachtgevers nog beter en breder te bedienen. Directeuren Marcel Benschop en Marcel de Kler: “We bieden onze klanten een one-stop-shop.”

 

Volgens de twee directeuren is de fusie een logische volgende stap op de jarenlange intensieve samenwerking tussen de twee organisaties. Als tandem werkten de bedrijven voor vele grote merken. I-Company realiseert oplossingen voor complexe online marketingvraagstukken. M+ Group op haar beurt is de partij voor het bereiken, werven en behouden van klanten. Beide merknamen blijven behouden.

 

Synergie

“De synergie is al aanwezig”, vertelt Marcel Benschop. “Maar door samen te gaan, maken we een kwaliteitssprong. We worden een betere dienstverlener, waarbij de opdrachtgever één aanspreekpunt krijgt voor al zijn vragen. Bovendien profiteren onze klanten van een nog breder dienstenpakket.”

 

Meedenken met de opdrachtgever

“Met de samenwerking kunnen we opdrachtgevers al in een vroeg stadium van dienst zijn en meedenken over communicatie- en/of marketingvraagstukken”, aldus Marcel de Kler. “Dit advies vertalen we naar een heldere IT-oplossing. Vervolgens kunnen we onze opdrachtgever ontzorgen door de uitvoering van de strategie op ons te nemen. Bijvoorbeeld met printmanagement, sales- en leadgeneratie, webshop fulfilment of wat ook maar nodig is om de executie goed uit te voeren. Het voordeel van deze one-stop-shop formule is dat we de opdrachtgever in staat stellen optimaal rendement uit zijn klanten te halen.”

 

De nieuwe organisatie

De nieuwe organisatie telt 170 werknemers en is gevestigd in het huidige kantoor van M+ Group in Alphen aan den Rijn. De 25 medewerkers van I-Company verhuizen naar deze locatie waardoor het I-Company-kantoor in Hoofddorp zal worden gesloten.

 

Over M+ Group

M+ Group is een operationeel marketingbureau dat opdrachtgevers helpt met het selecteren van de juiste doelgroep en het werven en behouden van klanten. Hiervoor zet M+ Group verschillende diensten in waaronder online marketing, webshop fulfilment, commercieel advies en callcenterwerkzaamheden. M+ Group bestaat sinds 1995. Er werken 145 medewerkers.

 

Over I-Company

I-Company is een internetbureau uit Hoofddorp dat voor toonaangevende klanten oplossingen realiseert die de vertaling zijn van online marketingvraagstukken. I-Company is opgericht in 1999 en telt 25 medewerkers.

 

 

www.mplus.nl

www.icompany.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie