Mabelie Bruijns volgt Hester Jolly op als pers en communicatie manager bij Discovery Networks
18-08-2013 18:58:54 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4855 | Tags:

Mabelie Bruijns is benoemd tot de nieuwe pers & communicatie manager van Discovery Networks Benelux. Ze is daarmee verantwoordelijk voor de communicatiestrategie van de zendergroep op bedrijfs-, merk- en programmaniveau. Mabelie Bruijns volgt Hesther Jolly op en rapporteert aan programmadirecteur Alco de Jong. 

 

Mabelie Bruijns was de afgelopen jaren werkzaam aan bureauzijde als Senior PR Consultant bij Aviareps Tourism en TBWA\Busted en daarvoor werkte ze als persvoorlichter bij SBS Broadcasting. In haar nieuwe rol geeft ze leiding aan persvoorlichters Thomas Renckens en Sabrina Onos. Mabelie Bruijns volgt Hesther Jolly op, die na 5 jaar een freelance carrière als corporate communicatie consultant begint.

 

Jochem de Jong, algemeen directeur Discovery Networks Benelux: “Met Mabelie hebben we de absolute juiste opvolger van Hesther in huis gehaald. Haar brede ervaring en sterke netwerk zullen zonder twijfel een waardevolle bijdrage leveren aan Discovery Networks. Tegelijkertijd wil ik Hesther enorm bedanken voor haar bijdrage aan ons succes. Discovery Networks staat op de kaart als sterk groeiende zendergroep waar je absoluut niet omheen kunt.”

 

Discovery Networks

Na een record half jaar voor Discovery Networks, was de maand juli met een marktaandeel van 6,9% op 20-49 opnieuw een record. De maand augustus staat voor Discovery Networks op een gemiddeld marktaandeel van 8,4% op 20-49 met de zenders DC, TLC en ID.

 

www.discovery.com

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie. Job postings gratis