MagStream introduceert Native Android ondersteuning
15-07-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3748 | Tags:

Vanaf vandaag kunnen digitale publicaties gemaakt met MagStream software als native app getoond en gedownload worden in de Android Play Store. Dit was al geruime tijd mogelijk voor iOS devices in de Apple Store. Door de snelle groei van Android besloot MagStream, als een van de eerste bureaus op het gebied van digitale communicatie, haar software compatible te maken met de Andoid Kiosk.

 

Smartphones en tablets zijn de nieuwe standaard in digitale communicatie. In heel 2013 zullen er wereldwijd ongeveer 190,9 miljoen tablets over de toonbank gaan. Ook corporate organisaties en overheden adopteren communicatie via tablet en mobiel in snel tempo.

 

Naar verwachting zullen dit jaar voor het eerst meer Android tablets dan iPads verkocht worden. Dat komt vooral door de komst van meer kleinere en goedkopere tablets. Aangezien ieder apparaat zijn eigen resolutie en schermgrootte heeft, werden veel digitale publicaties op Android apparaten niet goed weergegeven.

 

Roompot Vakantie! is de eerste MagStream publicatie die als app beschikbaar is in de Android Play Store. Dit magazine is vanaf nu te downloaden via

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.magstream.roompot.androidapp 

 

Over MagStream
MagStream is de partner op het gebied van duurzame, digitale communicatie en software. MagStream streeft ernaar dat iedere vorm van communicatie op ieder moment overal en via ieder kanaal toegankelijk is. Het multimediabedrijf werd opgericht in 2005 en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in het ontwikkelen van verrassende multimediaconcepten en online magazines.    Organisatie info:
 MagStream

 

www.magstream.com

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support  

 

                                                                                                Home


 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/76367