Makerstreet lanceert full service digital agency Curiosity
03-09-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5429 | Tags:

 

Curiosity laat zich omschrijven als full service digital agency. Oprichters van het nieuwe bureau zijn Desmond Lissone en Demian LaVigne (ex senior creatief team Red Urban), Gert Jan Guldemond (oprichter en MD Selmore Lynx, DraftFCB) en Hans Corssmit (ex-csd Selmore Lynx). Het bureau is onderdeel van Joris van Heukelom’s Makerstreet.

 

Met digital als uitgangspunt gaat Curiosity middelenvrij aan het werk. De vier geloven dat zij hiermee langetermijnrelaties tussen mensen en merken kunnen initiëren, faciliteren en laten evolueren.

 

Het nieuwe bureau heeft als doel het creëren van voortdurende aantrekkingskracht tussen mensen en merken. Creative director Desmond Lissone: ”Wil je als merk succesvol zijn én blijven, dan moet je terug naar de kern van je identiteit om een inhoudelijk wederkerige relatie aan te kunnen gaan. Deze relatie houdt alleen stand als het spannend en oprecht blijft. Als je nieuwsgierig bent naar elkaar én naar wat er gaat komen. Ons nieuwe bureau zorgt voor die interesse."

 

Managing Director Gert Jan Guldemond: ”Zeker in deze tijd, waarin budgetten onder druk staan, zien wij het als verspilling om mee te gaan met de trend van opportunistische hit and run-campagnes zonder enige relevantie voor de consument. Die leveren misschien snelle clicks, holle likes of doorgeschoten zichtbaarheid op, maar zorgen niet voor lange termijn relaties, merktrouw en de daaruit voortvloeiende ROI.”

 

De oprichters hebben jarenlange strategische en creatieve ervaring op het gebied van merkcommunicatie. De afgelopen jaren wonnen Desmond & Demian nog diverse prijzen voor hun werk voor Duyvis, D-Reizen, Pepsi en Hi. Corssmit en Guldemond waren bij Selmore Lynx verantwoordelijk voor de online activaties van ABN AMRO en de onderscheidende Bijenkorf campagnes Maffe Marathon en De Dwaze Rij.

 

De creatieve start-up is onderdeel van het Makerstreet netwerk, waar innovatie-expert Joris van Heukelom co-founder van is. Hierdoor beschikt het bureau altijd over de technische kennis en kunde van zusterbedrijven Resoluut, Soda Studio, Techtribe en Touchtribe. Curiosity opereert wel volledig onafhankelijk en werkt voor producties ook met partijen buiten het netwerk.

 

www.curiosityamsterdam.com

www.makerstreet.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie