MakroXtra kiest City Box als self-storage business partner
16-12-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4055 | Tags:

Na een zorgvuldige selectieprocedure is marktleider City Box Holding partner van makroXtra, onderdeel van Makro Nederland, geworden. MakroXtra is een partnerplatform waar ondernemers terecht kunnen voor informatie, advies en oplossingen, onder andere op het gebied van financiën, ondernemen en mobiliteit. City Box zal exclusief de self-storage business van makroXtra voor haar rekening nemen. Door de landelijke dekking van City Box zullen veel ondernemers van deze dienstverlening gebruik kunnen maken.

 

Voor Jan van der Kleij, Algemeen directeur van de City Box Holding, was het heel logisch om met makroXtra in zee te gaan: “De gedachte achter het partnerplatform sluit naadloos aan bij de filosofie van City Box. Als self-storage specialist bieden we niet alleen opslagruimte maar ook expertise en mankracht waar nodig. Al onze medewerkers zijn ondernemend en servicegericht. We denken mee met de klant en bieden op maat oplossingen. Door de samenwerking met Makro bereiken wij maandelijks bijna 1 miljoen ondernemers. Dit betekent niet alleen meer omzet maar ook meer (potentiële) klanten voor onze vestigingen.”  

 

Eric Roelands, Manager Partnerships bij Makro Nederland, vindt het erg belangrijk om het hun klanten extra gemakkelijk te maken: “We bieden al een ruim assortiment producten maar daarnaast ontwikkelen we ook een uitgebreid dienstenpakket met tal van voordelen. De keuze voor City Box is gebaseerd op jarenlange aanwezigheid op de Nederlandse markt, hun expertise en de betrouwbaarheid van de formule. Zij bieden hun klanten - en dus nu ook onze klanten- een uitstekende service, scherpe prijzen en zakelijke mogelijkheden. De samenwerking met één van hun partners, deburen.nl (kluizen op afstand bedienbaar), is daar een goed voorbeeld van. Veel van onze klanten zijn zzp’ers en webshop ondernemers. City Box kan ze met haar landelijke dekking dus perfect ondersteunen."

 

Actie: één maand kosteloos huren
Ter gelegenheid van dit nieuwe partnership bieden City Box en Makro nieuwe klanten één maand kosteloos huren aan. Via www.citybox.nl kiest de klant een vestiging in de buurt en vermeldt bij de balie van die vestiging de Makro-actie. Op vertoon van de Makro-pas kunnen klanten vervolgens de eerste maand kosteloos gebruik maken van een City Box. De actie geldt voor alle maten City Box, zolang de voorraad strekt.

 

Over City Box
City Box, opgericht in 1998, is een Nederlandse aanbieder van self-storage. City Box biedt particulieren en bedrijven de mogelijkheid om opslagruimte te huren vanaf 1 vierkante meter. Huurders kunnen hun bezittingen schoon, droog en veilig opslaan in een City Box en hebben 365 dagen per jaar toegang tot hun box. Er zijn 23 vestigingen door heel Nederland.

 

 

www.citybox.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie