Manutan: Nieuwe televisiecommercial Bob live
07-02-2014 13:34:31 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3677 | Tags:

Vandaag wordt de nieuwe televisiecommercial van Manutan voor het eerst uitgezonden. Het is een vervolg op de introductie van Bob de Haan in de eerste commercial die op 6 januari werd gelanceerd. Volgens Manutan ligt de doelstelling voor het vergroten van de naamsbekendheid op koers en zijn de reacties overwegend positief. Middels de nieuwe commercial wordt nu vooral duidelijk gemaakt dat Manutan alles levert voor kantoor, werkplaats, magazijn en terrein.

 

 

Marketing Director Arie van Dusseldorp vertelt: “We zijn nu halverwege onze campagne om de naamsbekendheid te vergroten. Wat dat betreft liggen we prima op koers.” Eerder gaf Manutan al aan naar een naamsbekendheid van 50% in Nederland te willen. “Bovendien zien we dat de reacties steeds positiever worden. Natuurlijk moet je in het begin door wat weerstand. Mensen kenden de naam nog niet en vroegen zich vooral af waarom de verandering nodig was. In een commercial kun je natuurlijk maar beperkt informatie geven. Maar wanneer we vertellen dat we meer zijn dan snel alleen, dat we gaan voor oprecht persoonlijk contact en we door onze producten proberen het werk veiliger, leuker, makkelijker en socialer te maken, merk je dat de reacties heel positief zijn. Ook van marketingmensen en bloggers.”

 

Waar de eerste commercial vooral de nadruk legde op de naamsverandering zelf, focust de tweede reclamespot zich meer op het feit dat Manutan meer dan 40.000 producten levert. “Producten die je helpen om je werk makkelijker te maken bijvoorbeeld”, aldus Van Dusseldorp. “Bovendien starten we maandag met een speciale actie die vooral het belang van plezier op je werk benadrukt.” Ook in de nieuwe commercial en de speciale actie is Bob de Haan, alias Jeroen van Koningsbrugge het boegbeeld.

 

Over Manutan

Manutan heette tot januari 2014 Overtoom. Manutan, opgericht in 1946, is in Nederland en België de grootste leverancier van artikelen voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. Via catalogi, het contactcenter en de website worden meer dan 40.000 artikelen binnen 24 uur geleverd. Van intern transport & opslag tot inrichting tot veiligheid. Ook levert Manutan diensten als de complete inrichting van werkplaats, kantoor, terrein en magazijn.

 

Manutan is onderdeel van de internationale Manutan Group, Europees marktleider op de zakelijke postordermarkt. De groep bestaat uit 25 dochtermaatschappijen in 19 Europese landen. Met ruim 1.850 medewerkers en ruim 200.000 verschillende artikelen worden meer dan 600.000 Europese klanten bediend. De visie van de Manutan Group kenmerkt zich onder andere door het aangaan van warme, oprechte en persoonlijke relaties met klanten. ‘Ondernemen voor een betere wereld’ is het motto. 

 

www.manutan.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie