Marc de Hond terug op de radio
28-07-2014 07:22:28 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3037 | Tags:Rolstoelbasketballer en presentator Marc de Hond gaat weer radio maken. Van maandag 28 juli tot en met vrijdag 1 augustus presenteert hij een week lang het dagelijkse sportprogramma op de nieuwe sportzender ALLsportsradio. De Hond is iedere werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur te horen in het lunchprogramma ALLsportsradio LIVE! met updates, studiogasten, reportages, interviews en bijzondere verhalen achter de sport. Met deze week uiteraard ook aandacht voor rolstoelbasketbal.


Marc de Hond en ALLsportsradio

Marc de Hond was al eerder te horen op de nieuwe sportzender. Eerder dit jaar deed hij, exclusief voor ALLsportsradio, voor het eerst op de Nederlandse radio live verslag van de finale in de eredivisie van het rolstoelbasketbal. Hiervoor ging hij, tijdens de opening van ALLsportsradio op 30 januari jongstleden, met presentator Rick Winkelman de weddenschap aan om voor een uniek live verslag te gaan zorgen, als hij met z’n eigen team Apollo Amsterdam niet in de finale terecht zou komen. ”Ik heb altijd al bij Langs de Lijn willen werken en dit wordt dan nu mijn debuut langs de lijn”, aldus De Hond eerder dit jaar.


De Hond op de radio

Marc de Hond startte in 1999 als dj bij 3FM. Hij presenteerde hier samen met Merel Uffing elke zondag het programma BuZz. Daarnaast valt De Hond geregeld in als presentator op Radio 2 bij Plaza. Verder presenteert hij het Eindexamenjournaal op radio en tv, en sinds 2003 de jaarlijkse uitzending van de Oscars op Radio 1. In april 2006 is hij de eerste dj die de overstap maakt naar de nieuwe radiozender Caz!, daar is hij tot 28 juni 2007 elke maandag tot en met donderdagavond te horen met zijn programma ‘Wacht U voor de Hond’.


www.allsportsradio.nlVolg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media en marketingcommunicatie