Marc Koster vertrekt bij Create2Fit
16-06-2014 11:36:25 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3365 | Tags:

Marc Koster neemt per 31 augustus afscheid als algemeen directeur van Create2fit. RFS Holland Holding nam in 2009 een meerderheidsbelang in de organisatie en werd in 2013 volledig eigenaar. Koster heeft het bedrijf samen met Tom Coronel in 2006 opgericht.

 

Marc Koster: "In 2009 hebben Tom Coronel en ik als oprichters en eigenaren van Create2fit de keuze gemaakt onze aandelen aan RFS Holland Holding te verkopen. Nu 5 jaar verder vind ik de tijd rijp om een volgende stap in mijn carrière te maken en heb ik besloten Create2fit te gaan verlaten."

 

"We zijn Marc Koster zeer erkentelijk voor zijn bijdrage in de succesvolle ontwikkeling van Create2fit. Wij wensen hem veel succes toe met zijn nieuwe uitdagingen in de toekomst.", aldus Gert van de Weerdhof (CEO) en Pieter Verboom (CFO) van RFS Holland Holding.

 

Op korte termijn zal de Board van RFS Holland Holding een opvolger benoemen.

 

Create2fit

Create2fit, opgericht in 2006, exploiteert gespecialiseerde internetwinkels waaronder plasma-discounter.nl , koffiediscounter.nl en barbecueshop.nl. Deze zijn alle ontwikkeld op basis van de behoefte en vraag van de consument. Het succes van de internetwinkels is te danken aan een strikte formule waarbij de klant centraal staat. De sites en bedrijfsvoering volgen de vraag.

 

www.create2fit.com

www.rfshollandholding.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie


                                             
                                           
                                           :