Marianne Zwagerman nieuwe columniste BNR Nieuwsradio
29-08-2014 10:33:25 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3351 | Tags:

 

Marianne Zwagerman is per 1 september columniste bij BNR Nieuwsradio. Ze is dan elke dinsdagochtend te horen in het programma De Ochtendspits met Tom van 't Hek. Zwagerman is voormalig topvrouw van de Telegraaf Media Groep en volgt alle mediazaken op de voet. Ook schreef zij het veelbesproken boek "Een webshop is geen carrière".

 

Hoofdredacteur Sjors Fröhlich: “Ik ben heel bij dat we Marianne hebben kunnen strikken als columniste. Ze weet niet alleen van de hoed en de rand in medialand, maar heeft daar ook een scherpe mening over. Ik verwacht spraakmakende bijdrages in het programma van Tom van ’t Hek en kijk uit naar de samenwerking.”

 

Over BNR Nieuwsradio

BNR Nieuwsradio bestaat sinds 1998 en is de enige radiozender in Nederland waar ambitieuze en ondernemende mensen 24 uur per dag op de hoogte worden gehouden van relevant nieuws. BNR Nieuwsradio brengt nieuws met inhoud, opgewekt van toon, met spraakmakende presentatoren en altijd up-to-date. BNR Nieuwsradio is onderdeel van FD Mediagroep.

 

Over FD Mediagroep
FD Mediagroep is de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland. Grote pijlers zijn de twee krachtige, journalistieke nieuwsmerken Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio. De redacties weten dagelijks met topjournalistiek en 'need to know' content een krachtige groep van professionals, zakelijke beslissers en welstandigen aan zich te binden. Fondsnieuws is het grootste journalistieke platform voor beleggingsprofessionals in Nederland, Company.info geeft altijd real time toegang tot actuele bedrijfs- en prospectinformatie en RedactiePartners produceert custom media producten voor zowel interne als externe communicatievraagstukken.

 

www.bnr.nl

www.fdmg.nl

 

 

 

 

  23 september: Elfde Nederlands MediaNetwerk Event

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie