Marleen Janssen schrijft Alleen voor vrouwen - Over het vallei-orgasme
14-01-2014 14:17:03 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5095 | Tags:

 

Het is een misverstand dat een orgasme maar 3 of 5 seconden zou duren. In Alleen voor vrouwen rekent Libelle- en LINDA.-journalist Marleen Janssen af met deze en andere misvattingen over seks. Ze introduceert een alternatief: het vallei-orgasme. Dat golft urenlang door het lichaam. En: alle vrouwen kunnen het leren.

 

Alleen voor vrouwen, het geheim van het vallei-orgasme verschijnt vandaag bij uitgeverij Meulenhoff Boekerij.

 

Vijftig jaar na de seksuele revolutie van de jaren zestig is het treurig gesteld met het seksleven van de Nederlandse vrouw, zo blijkt uit onderzoek.

- Geen zin in vrijen is de meest voorkomende klacht van vrouwen in de spreekkamer bij de seksuoloog.

- Klaarkomen middels coïtus lukt slechts dertig procent van de vrouwen.

- Pijn bij de gemeenschap wordt ervaren door één op de tien vrouwen.

 

Marleen Janssen wil dat vrouwen weer kunnen genieten van seks. Ze schrijft al 25 jaar artikelen en boeken over het onderwerp en maakte de laatste jaren studie van de oosterse kennis van seksualiteit. Zesduizend jaar oud, maar superieur aan hoe we in het Westen denken en doen. De auteur opent ons de ogen met argumenten, historische informatie en ervaringsverhalen.

 

Het wordt niet alleen leuker in bed. Een vallei-orgasme werpt meer vruchten af. Dat blijkt uit de getuigenissen van Nederlandse vrouwen die de technieken hebben geleerd. In Alleen voor vrouwen vertellen ze hoe deze nieuwe kijk op seks ook gezonder en gelukkiger maakt.

 

Marleen Janssen (Bunnik, 1967) is freelance journalist. Ze schrijft voor o.a. LINDA. en Libelle en publiceerde diverse boeken over seks en relaties. In 2011 startte ze met seksuele kungfu-specialist Reinoud Eleveld de website vallei-orgasme.nl 

 

www.vallei-orgasme.nl    

www.boekerij.nl 

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie