Marloes van den Boogaard naar USP Marketing PR
26-06-2014 13:20:58 | Door: Nico Scherphuis | hits: 8024 | Tags:

Marloes van den Boogaard (27) versterkt het team van USP Marketing PR als fulltime PR consultant. Met deze aanstelling haalt USP een enthousiaste relatiebouwer in huis met ervaring op het gebied van hospitality, entertainment en travel.

 

Na het behalen van haar Hogere Hotelschool diploma heeft Marloes bij Joop van den Ende Theaterproducties gewerkt als Marketing en PR medewerker. Hierna heeft zij haar werkervaring uitgebreid als communicatie- en salesmedewerker bij Van Dooren Advies en Supplement in Amsterdam. Uiteindelijk won haar voorliefde voor PR en events en is Marloes bij USP Marketing PR weer terug in de branche die haar het meeste ligt. Marloes is reisluchtig ingesteld en heeft op verschillende plaatsen in de wereld gewoond, zo heeft zij als Exchange student in Amerika (Californië) een senior High School programma gevolgd, zeven maanden in Frankrijk, Parijs gewerkt en een periode op het Caribische eiland Curaçao vertoefd.

 

“Ik zit helemaal op m’n plek bij USP Marketing PR. Het voelt alsof al mijn interesses binnen deze baan samenkomen; travel, luchtvaart en hospitality. Het werken voor mooie, internationale klanten  binnen de PR en events branche geeft mij veel energie!”.

 

Binnen USP Marketing PR is Marloes onder andere werkzaam voor Emirates Airline, Turismo Valencia  en Turismo Chile.

 

 

www.usp.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie

 

 

?