Martijn Versteegen nieuwe Marketing Director bij LeasePlan
20-09-2013 07:26:39 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4925 | Tags:

 

Martijn Versteegen is per 1 september benoemd tot Marketing & Business Development Director van LeasePlan Nederland. Hij volgt hiermee Erik Staat op. In zijn nieuwe functie is Versteegen eindverantwoordelijk voor de afdelingen Communicatie, Business Development en Pricing.

 

Versteegen is sinds 1999 bij LeasePlan Nederland werkzaam en heeft gedurende zijn loopbaan verschillende commerciële- en adviesfuncties vervuld. Sinds juli 2011 was hij verantwoordelijk voor Mobility Result, de zelfstandige adviesorganisatie van LeasePlan.

 

LeasePlan onderscheidt zich met een uitgesproken mening over mobiliteit. ’s Lands grootste leaseorganisatie beschouwt de (zaken)auto als de belangrijkste pijler onder mobiliteit – en daarmee een van de essentiële pijlers onder onze economie. Tegelijkertijd pleit LeasePlan ervoor dat autorijden slimmer, schoner en efficiënter moet worden. Slimmer, door het autoverkeer beter te spreiden over de dag. Schoner, door in te zetten op energiezuinige en intelligente autotechniek. Efficiënter, door zakelijk verkeer op alternatieve manieren te organiseren.

 

LeasePlan Nederland is ervan overtuigd dat de technologische vooruitgang op korte termijn zal leiden tot een duurzame oplossing van actuele vraagstukken zoals energieverbruik, CO2-uitstoot en filedruk. LeasePlan stelt zich actief op als ambassadeur van kilometerbeprijzing, stimuleert fabrikanten extreem zuinige auto’s te produceren en loopt voorop in het ontwikkelen van slimme alternatieve vormen van mobiliteit, zoals Mobility Mixx. Daarnaast is LeasePlan Nederland voortdurend in dialoog met haar klanten over bewust en verantwoord berijdergedrag.

 

LeasePlan Corporation is wereldmarktleider in operationele autoleasing en internationaal een van de leidende spelers in wagenparkbeheer. LeasePlanis opgericht in 1963 en is inmiddels actief in 31 landen op vier continenten. Dochtermaatschappij LeasePlan Nederland heeft ruim 120.000 voertuigen in beheer en is daarmee marktleider. De onderneming biedt alle vormen van professioneel wagenparkbeheer voor elk type klant: van personen- tot bedrijfswagens voor het MKB tot multinationals. De onderneming is aangesloten bij de VNA, de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen.

 

www.leaseplan.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie