Masterclasses Social Media & Online Marketing voor iedere branche bij Beeckestijn Business School
15-10-2013 12:37:48 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3498 | Tags:

Beeckestijn Business School introduceert een serie branchespecifieke masterclasses Social Media & Online Marketing. In een dag en avond staan de beste toepassingen van Social Media en Online Marketing voor de eigen branche centraal. Met ruim aandacht voor trends, strategie, best practices, middelenmix en toepassingen, toegesneden op een specifieke branche. De serie begint met masterclasses voor de branches Retail, B2B, Banken, Overheid, Automotive, Verzekeringen, Export, Goede Doelen en HR & Recruitment. De eerste masterclasses starten vanaf november in Soesterberg.

 

Optimale vertaalslag naar de eigen praktijk.
Iedere branche is net even anders, iedere branche en vakgebied kent zo z’n eigen problematiek en vraagstukken als het gaat om digital en social media, marketing en communicatie. B2B is anders dan B2C. Automotive heeft andere klantcontacten dan de overheid. De probleemstelling van charitatieve instellingen lijkt niet op die van de telecomindustrie. ‘We hebben deze masterclasses juist ontwikkeld op verzoek van studenten en alumni’, zegt Hans Molenaar, directeur Beeckestijn Business School. ‘Ook al gelden de basisprincipes van goede marketing en een succesvolle inzet van social media branche-onafhankelijk, in praktijk zie je dat veel studenten moeite hebben met het juist vertalen of toepassen van deze principes binnen hun eigen branche & vakgebied. Vandaar dat we deze branchespecifieke masterclasses ontwikkelden.’

 

Direct resultaat door het verbeteren van marketinginspanningen.
Tijdens de nieuwe masterclasses van Beeckestijn Business School staat de eigen branche centraal; alle voorbeelden, de tools, de planning, de stappenplannen, how to’s en strategische aanwijzingen zijn direct de volgende dag toe te passen. Met kennis & kunde en de praktisch tips en cases verbeteren de eigen marketinginspanningen meteen. Deze masterclasses zijn te volgen als extra optie in combinatie met een bestaande opleiding van Beeckestijn, maar ook helemaal apart.

 

Meer weten?
Beeckestijn Business School geeft ook proefcolleges in de vorm van gratis webinars voor deze masterclasses. Tijdens het webinar maakt men kennis met Beeckestijn Business School en komt de inhoud van de masterclass ruim aan bod. Meer informatie en inschrijven voor een webinar van de masterclass kan via www.beeckestijn.org

 

Over Beeckestijn Business School
Beeckestijn Business School is het toonaangevend opleidingsinstituut van Nederland op het gebied van online marketing, communicatie, sales en klantgericht management. Doel van Beeckestijn is het ontwikkelen en aanbieden van kortdurende hoogwaardige management- en beroepsopleidingen waarbij de opgedane kennis direct in de praktijk kan worden ingezet.

 

www.beeckestijn.org

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie