MAX Magazine begroet 50.000ste abonnee
19-11-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3943 | Tags:

 

Amper 7 maanden na het verschijnen van het eerste nummer, heeft de televisiegids van Omroep MAX vandaag z’n 50.000ste abonnee genoteerd. MAX Magazine is daarmee het snelst groeiende wekelijkse magazine van Nederland. Directeur Jan Slagter verrast vandaag hoogstpersoonlijk de 50.000ste abonnee van MAX Magazine met een feestelijke taart. Het feestelijke moment is straks te zien in Studio MAX Live.

 

Sinds de start van MAX Magazine, eind maart, heeft de wekelijkse combinatie van TV-gids en lifestylemagazine onder leiding van uitgever-hoofdredacteur Peter Contant een onstuimige groei doorgemaakt. Naast de 50.000 abonnees, zijn er ook iedere week zo’n 20.000 mensen die het blad los in de winkel kopen.

 

 

Slagter: “Je hoopt natuurlijk dat het blad een succes wordt, maar in deze tijd blijft dat toch altijd spannend. Ik ben dan ook ongelofelijk trots op deze nieuwe mijlpaal voor MAX Magazine waar iedere week door onze redactie met zoveel enthousiasme aan wordt gewerkt. En als we in dit tempo blijven doorgroeien, hopen we over drie jaar tussen de 150.000 en 200.000 lezers te hebben.”

 

Naast een overzicht van de door 50-plussers meest bekeken radio- en televisiezenders, biedt MAX Magazine in tegenstelling tot andere omroepgidsen de lezer iedere week ook de laatste trends op het gebied van gezond leven, lifestyle, financiën, reizen, interessante interviews en persoonlijke verhalen. Daarnaast hebben alle abonnees van MAX Magazine recht op gratis juridische hulp van de MAX-Ombudsman.

 

www.maxmagazine.nl

www.omroepmax.nl

 

 

  Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie