McCloud online idiots heet vanaf nu Happy Idiots
16-12-2013 11:53:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3729 | Tags:

Vaarwel McCloud online idiots... Vanaf 16 december draagt dit full service internet marketing bureau de nieuwe naam Happy Idiots - gek van online effect. Een wijziging die is ontstaan uit een intensieve en vooral succesvolle samenwerking met Happy Cactus - weet wat mensen prikkelt. Happy Cactus is het gerenommeerde bureau voor cross channel klant- en merkactivatie dat sinds vorig juni 2012 kantoor houdt in de al even prikkelende Blob in hartje centrum Eindhoven. Volgens Happy Idiots directeur Bart Eichhorn was een bundeling van krachten dan ook een logische vervolgstap. 

Samenwerking gericht op conversie en resultaat

Zowel bij Happy Idiots als Happy Cactus draait alles om het realiseren van conversie en het behalen van resultaat voor vele tientallen klanten. Hieraan werken dagelijks 19 specialisten bij Happy Idiots en 40 professionals bij Happy Cactus. "Wij zijn pas tevreden als wij voor onze klanten iedere bij ons besteedde euro dubbel en dwars terugverdienen!", laat Happy Cactus directeur Walter van de Wegein een reactie weten. "En bij Happy Idiots denken ze daar hetzelfde over. Vandaar dat het tussen onze bureaus zo goed klikt en we samen tot nóg betere prestaties komen. De keuze om onze samenwerking verder uit te breiden, was dan ook niet moeilijk." 

Combinatie van klassieke en nieuwe marketing

Bart Eichhorn voegt toe: "We hebben nu de kans om klassieke actiemarketing naadloos met conversiegerichte online marketing te combineren. Het klinkt misschien een beetje cliché, maar door onze specialisaties met elkaar te combineren, profiteren onze klanten van het beste dat onze bureaus te bieden hebben." Hij gaat verder: "Voor klanten is een goede afstemming van de verschillende marketingkanalen bijzonder belangrijk. En dat is precies wat we nu kunnen bieden! Onze samenwerking op projecten voor klanten zoals Men at Work, Woonexpress en TopVintage zijn hier goede voorbeelden van." 

Happy Idiots heeft een online zusje

McCloud Online Idiots was een full service internet bureau en hield zich bezig met zowel online marketing als webdevelopment. Om een duidelijke focus te creëren, concentreert Happy Idiots zich nu helemaal op online marketing en is er voor de webdevelopment activiteiten een zusterbureau opgericht: Happy Online. Hier zijn dagelijks 7 professionals aan het werk met de ontwikkeling van Magento webshops, Wordpress websites en maatwerk applicaties. 

Helemaal in het nieuw

Op 16 december gaat ook de nieuwe website van Happy Idiots live. Bart Eichhorn: "Bij een nieuwe naam horen ook een nieuwe huisstijl en website. En er is nog meer nieuw. Want Happy Idiots en Happy Online werken beide vanuit een gloednieuwe kantoorruimte in een prachtig monumentaal pand op de Keizersgracht2 inEindhoven. Eén ding is overigens wel hetzelfde gebleven... We zijn nog steeds gek van online effect!' 

www.happyidiots.nl