MEC wint award Cross Media Bureau van het Jaar 2014
18-05-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3763 | Tags:

 

Bij de uitreiking van de Cross Media Awards op 14 mei in het Compagnietheater in Amsterdam is MECuitgeroepen tot Cross Media Bureau van het Jaar 2014.

 

De jury: “Cross Media Bureau van het Jaar word je niet zomaar. In een zeer sterk concurrentieveld won MEC het op innovatie, cases, skills, visie en methodiek. MEC is Cross Media Bureau van het Jaar 2014!”

 

Eric Kramer, CEO van MEC: "We zijn enorm trots op deze prijs! Het is niet eenvoudig uit te leggen wat crossmedia precies inhoudt. Wat wel duidelijk is, is dat deze award gaat over innovatie en dat het impliceert dat er een digitale component aanwezig is.


Deze prijs is anders en voelt ook anders. Dat past MEC uitstekend. Met onze eigenwijze positionering creëren we een nieuwe definitie van wat een mediabureau is en kan doen voor haar klanten.

Om hier als bureau succesvol in te kunnen zijn, moet je de juiste klanten hebben. Ik wil onze klanten dan ook heel erg bedanken voor hun vertrouwen. En last maar zeker niet least, onze klanten blijven door heel hard te werken met een enthousiast, gedreven en ambitieus team. Deze award is dus voor ons allemaal!"

 

Lees de MEC case hier