Media Profiler hanteert nu ook flexibele abonnementen
24-09-2013 13:36:34 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2997 | Tags:

Media Profiler introduceert per 1 oktober de abonnementsvormen Media Profiler Flex en Flex Plus. Met deze diensten wordt Media Profiler laagdrempeliger en profiteren ICT-bedrijven van het gemak van betalen en opzeggen per maand. De nieuwe abonnementen zijn een aanvulling op de bestaande producten Media Profiler Group Edition en Media Profiler Light.

 

Media Profiler Flex en Flex Plus bieden volledige toegang tot de mediadatabase. Net als bij de abonnementen Group Edition en Light krijgen PR- en marketingprofessionals de beschikking over alle features zoals Mijn Media Profiler (beheer), Zoekopdrachten opslaan, Zoekresultaten downloaden in Excel, profielen van journalisten en publicaties raadplegen en downloaden en de tool Snelzoeken. Flex Plus geeft tevens de mogelijkheid van online persberichtendistributie.

 

Media Profiler Flex kost € 70,- per maand voor 1 licentie en heeft als belangrijk voordeel dat bedrijven niet vastzitten aan een jaarcontract. Met Media Profiler Flex Plus maken PR-medewerkers voor € 95,- per maand ook gebruik van onze verzendtool en kunnen zij hun persberichten direct vanuit de website van Media Profiler versturen.

 

Over Media Profiler
Media Profiler is een mediadatabase voor PR-managers en communicatieprofessionals van ICT- en  technologiebedrijven. Zij kunnen op intuïtieve wijze en tegen lage kosten zelf perslijsten samenstellen, profielen van techmedia raadplegen en persberichten online verzenden.

De mediadatabase bevat informatie over bijna 600 journalisten en ruim 350 publicaties met belangstelling voor ICT, telecom en technologie. Zoeken kan op 100 categorieen in ICT en telecom. Veranderingen in deze technologiemedia worden bijgehouden en waar nodig periodiek proactief getoetst bij uitgeverijen en redacties.

Media Profiler is beschikbaar als Media Profiler Group Edition en Media Profiler Light en sinds oktober 2013 als Media Profiler Flex en Flex Plus. De abonnementen verschillen in aantal licenties en flexibiliteit.

 

www.mediaprofiler.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie