Meimaand is opnieuw Filmmaand bij Veronica
01-04-2014 10:38:10 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3671 | Tags:

Ook dit jaar bombardeert Veronica de maand mei weer tot Meimaand Filmmaand. De filmzender zet hiervoor de programmering vol met hilarische comedy’s, vette blockbusters, meeslepende adventures en de beste actiefilms met Jason Statham. Onder andere 21 Jump Street, Battleship, Haywire en Safe gaan in première. Dat wordt in mei weer bankhangen met Veronica!

 

In de Meimaand Filmmaand heeft iedere filmavond een thema gekregen. Comedy’s op maandag, blockbusters vullen de dinsdag, op donderdag staan adventures geprogrammeerd en zaterdag is het Jason Statham-avond.

 

Maandag Mega Comedy

De Maandag Mega Movies worden in mei getransformeerd tot Maandag Mega Comedy. Het is dus lachen geblazen met onder andere de eerste twee Hangover-films, van diezelfde schrijvers The Change-Up met Ryan Reynolds en de première van In Betweeners met James Buckley. Maar ook de première van 21 Jump Street is te zien, waarin Channing Tatum een politieagent speelt die samen met zijn partner (Jonah Hill) undercover gaat als leerling op een middelbare school om een drugsbende op te rollen. Maar de middelbare school is niet meer wat het was toen de twee agenten jong waren.

 

Blockbusters op dinsdag

De dinsdagen staan vol met blockbusters, zoals Robin Hood met Russell Crowe en Unknown met Liam Neeson. Ook wordt de première van Battleship uitgezonden, waarin onder anderen Taylor Kitsch en Rihanna schitteren. Hiernaast gaat de actiethriller Haywire bij Veronica in première. In deze film van Steven Soderbergh (ook bekend van Ocean’s Eleven) zijn onder anderen hoofdrollen weggelegd voor Michael Fassbender, Channing Tatum en Gina Carano.

 

        

 

Avontuurlijke donderdag

Op donderdag zoekt Veronica de spanning op met verschillende adventure films. Harry Potter and the Goblet of Fire, Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl en The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor zijn enkele titels die voorbij komen. Maar ook de première van Treasure Island met Elijah Wood is te zien. Hierin vindt Jim Hawkins (Toby Regbo) een schatkaart en komt in de wereld van piraten terecht.

 

Actiefilms met Jason Statham op zaterdag

Jason Statham beheerst de zaterdagavond met actiefilms als The Expendables en Killer Elite. Ook is de première te zien van Safe. In deze actiefilm speelt de acteur een voormalig topagent die een twaalfjarig meisje probeert te beschermen.

 

www.veronicatv.nl/films 

www.veronicatv.nl

www.sbs6.nl