Merklancering zet Ingram Micro in de markt voor de toekomst
23-06-2014 13:10:07 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3121 | Tags:

Ingram Micro heeft vandaag een nieuw bedrijfsmerk gelanceerd. Dit nieuwe internationale merk heeft een stevige moderne look en uitstraling, waaruit de leidende positie van het bedrijf op het gebied van technologie en supply chain-diensten blijkt. Met recente investeringen in groei gedurende de afgelopen jaren is dit nieuwe merk een onderdeel van de creatie van een platform voor nieuwe capaciteiten en diensten waarbij Ingram Micro bedrijven helpt om de Promise of Technology volledig te realiseren.

 

"Dit is meer dan alleen een nieuw logo; wij zien deze merkvernieuwing als een investering in onze toekomst," zei Alain Monié, CEO bij Ingram Micro. "Ingram Micro heeft stevige nieuwe stappen ondernomen met recente acquisities, waarbij internationale bedrijfseenheden werden opgezet en een meer internationale klantgerichte mindset is ontwikkeld met een wendbare, inzichtelijke en betrouwbare cultuur. Het vernieuwen en herpositioneren van het merk Ingram Micro is een natuurlijke volgende stap in onze groei en het succes van ons bedrijf. Hiermee wordt onze evolutie van een distributiegigant tot wereldleider op het gebied van technologie en supply chain-dienstverlening aangekondigd. Onze nieuwe merkidentiteit en -strategie is een weerspiegeling van een sterk en nieuw Ingram Micro.

 

"Met ons nieuwe merk willen wij een identiteit presenteren die eenvoudig en modern is en vertegenwoordigt wie wij zijn. Wij hebben de capaciteiten, het inzicht en de ervaring om onze partners en hun klanten te helpen de technologie te begrijpen, aan te schaffen en te gebruiken, voor een betere concurrentiepositie."

 

De stevige nieuwe uitstraling heeft een kleur blauw in zich die de blik vangt en prettig oogt, terwijl de letters kracht en vertrouwen van een echte leider van wereldklasse uitstralen. De liggende G straalt versnelling en wendbaarheid uit, terwijl het bijna ontbreken ervan de transparantie en unieke inzichten van het bedrijf benadrukken. Wendbaarheid, inzicht en betrouwbaarheid; dit zijn de kwaliteiten die worden gewaardeerd door de partners van Ingram Micro.

 

Over Ingram Micro

Ingram Micro helpt bedrijven bij het realiseren van de Promise of Technologie. Er is geen ander bedrijf dat het volledige spectrum van wereldwijde technologie en supply chain-diensten levert aan bedrijven over de hele wereld. De wereldwijde infrastructuur van Ingram Micro en de diepgaande expertise in technologie-oplossingen, supply chain en cloud en mobility zorgen ervoor dat haar zakelijke partners efficiënt en succesvol opereren in de markten die zij bedienen. Ongeëvenaarde wendbaarheid, diepgaande marktinzichten en het vertrouwen en de betrouwbaarheid die voortkomen uit tientallen jaren bewezen relaties, zorgen ervoor dat Ingram Micro ver vooruit loopt op de concurrentie. Ontdek hoe Ingram Micro u kan helpen de Promise of Technology te realiseren.

www.ingrammicro.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie