Metro Wonen: Alles op het gebied van interieur
01-10-2013 12:51:19 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3875 | Tags:

Morgen verschijnt, als primeur van heel Metro International, Metro Wonen. Een compleet nieuwe bijlage bij dagblad Metro. In deze speciale bijlage van 20 pagina's worden trends op het gebied van interieur belicht. Metro Wonen is een vervolg op het succes van Metro Mode, een speciale bijlage op het gebied van fashion en beauty.

 

“Wij zijn er uiteraard erg trots op dat we in Nederland de primeur hebben voor Metro Wonen. De redactie heeft de afgelopen weken hard gewerkt en het resultaat mag er wezen. Na het succes van Metro Mode houden we onze lezers vanaf vandaag ook op de hoogte van de laatste trends op interieur gebied.” Aldus Robert van Brandwijk, hoofdredacteur Metro.

 

Over Metro
Metro wordt in Nederland van maandag t/m vrijdag gratis verspreid via NS-stations, RET Rotterdam, HTM Den Haag, Q-Park parkeergarages en Randstadrail. Metro lezers zijn over het algemeen jong, welstandig, goed opgeleid en werkzaam of studerend. Naast de gedrukte uitgave heeft Metro ook een website: www.metronieuws.nl. Metro is een onderdeel van Telegraaf Media Groep.

 

Telegraaf Media Groep (TMG) is één van de grootste Nederlandse mediagroepen met leidende marktposities in dagbladen, magazines, online media en radio. Ook in video (producties) heeft TMG in Nederland een belangrijke marktpositie. Sterke merken en journalistieke relevantie vormen het hart van TMG. De combinatie van merk en inhoud zorgt hierbij voor een meerwaarde aan consument en adverteerder. TMG is het meest complete mediahuis van Nederland, met mediamerken en -platformen die onmisbaar zijn voor consument en adverteerder. De merken van TMG weten wat er speelt in Nederland en bieden elke dag weer, 24 uur per dag relevante content.

 

www.metronieuws.nl

www.tmg.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie 

 

  •