Mijn grote Wereldatlas van tiptoi: Spelenderwijs op ontdekkingsreis
24-03-2014 13:10:35 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3889 | Tags:

 

 

Binnenkort kunnen kinderen, in de leeftijdsgroep van circa 4 tot 10 jaar, de wereld ontdekken met Mijn grote Wereldatlas van tiptoi, hét interactieve leersysteem voor boeken, spellen en speelgoed. Het boek Mijn grote Wereldatlas is voorzien van prachtige en vrolijke illustraties en... door met de tiptoi-stift op een plaatje of een tekst te tippen, gebeurt er altijd iets! De stift vertelt een verhaal, legt iets uit, daagt je uit tot het spelen van een spel of laat muziek of geluiden horen. Kortom: kinderen komen echt van alles te weten over onze planeet. Van hoe heet het kleinste continent en waar leven de giftigste dieren ter wereld tot wat eten mensen in andere landen en wie heeft de pyramides gebouwd?

 

Met gemak een tien voor je toets topografie!

Met Mijn grote Wereldatlas gaan kinderen op een ware ontdekkingsreis rond de wereld en leren ze op een speelse manier de continenten, zeeën, landen en hoofdsteden kennen. Meer dan 1500 geluiden, teksten en liedjes geven weer hoe mensen over de hele wereld leven en spreken en welke bijzondere dieren er op de aarde voorkomen. Uiteraard zijn er ook weer leuke spelletjes te spelen. Zo vraagt de stift bijvoorbeeld om landen en hoofdsteden aan te wijzen. Eigenlijk een leuke manier van overhoren... Geslaagd? Met gemak haal je dan een tien voor je toets topografie!

 

Eén stift voor alle tiptoi-producten

De innovatieve tiptoi-serie bestaat inmiddels al uit diverse soorten boeken, spellen en speelgoed waarbij de interactieve stift te gebruiken is voor ieder tiptoi-product door simpelweg gratis het programma van het juiste product te downloaden. Voordeel is dat op de stift meer programma's gelijktijdig opgeslagen kunnen worden. Zo kun je 'm dus ook gebruiken bij het nieuwe tiptoi-spel Mijn Lichaam, hét kennisspel over het menselijk lichaam. Met behulp van afwisselende illlustraties en oefeningen leren kinderen het menselijk lichaam kennen. Alles wat ze altijd al hadden willen weten, komt aan bod!

 

Prijs en verkrijgbaarheid

Mijn grote Wereldatlas (excl. tiptoi-stift) heeft een prijs van circa € 19,99 en is zowel online als bij speelgoedwinkels en warenhuizen verkrijgbaar. Het tiptoi-assortiment, waaronder ook losse stiften, bestaat uit startersets (incl. tiptoi-stift), boeken, spellen en puzzels voor kinderen van circa 4 – 10 jaar.

 

www.ravensburger.nl

www.tiptoi.nl