MijnAlbum.nl redt 2 miljoen Hyves foto’s per dag
08-11-2013 13:04:28 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3307 | Tags:

 

De Hyves download tool van MijnAlbum.nl heeft sinds vrijdag voor een stormloop op de service gezorgd. Per dag worden er ca. 2 miljoen foto’s van Hyves gedownload. Hyves biedt zelf pas op 15 november de mogelijkheid om foto’s te downloaden. Gebruikers moeten vervolgens nog dagen of misschien weken wachten voordat ze hun foto’s ontvangen.

 

“Foto’s zijn voor mensen erg dierbaar en niemand wil zijn of haar herinneringen kwijtraken”, aldus Andries Nolles, Marketing directeur bij MijnAlbum.nl. “Nu iedereen weet dat Hyves op 2 december stopt als sociaal netwerk ontstaat de angst om foto’s definitief te verliezen. MijnAlbum.nl biedt nu al een eenvoudige manier om een back up van je Hyves foto’s te maken. Op dit moment maken duizenden mensen gebruik van de tool.”

 

MijnAlbum algemeen
MijnAlbum.nl is de grootste online fotodienst van Nederland met 3,5 miljoen gebruikers en meer dan 350 miljoen foto’s online. Gebruikers plaatsen foto’s in een online album en versturen een uitnodiging naar familie en vrienden voor het bekijken van de foto’s.

 

www.mijnalbum.nl/hyves 

www.mijnalbum.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie