Miss Etam voor vijfde keer op rij beste damesmode retailer
06-10-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5547 | Tags:

 

Voor de vijfde keer op rij is Miss Etam uitgeroepen tot categoriewinnaar van de publieksprijs ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland 2013. “De prijs is het grootst mogelijke compliment van onze klanten”, zegt John van der Ent, CEO Etam Groep.

 

Miss Etam, al vijftien jaar marktleider in het dames modesegment en al jaren publiekslieveling onder de meeste Nederlandse dames, won eerder dit jaar ook de GfK Fashion Award voor meest gewaardeerde damesmode retailer. Het modebedrijf brengt ready-to-wear fashion voor iedere vrouw en speelt in op de actuele mode tendensen door dagelijks met nieuwe items uit te komen in de winkels en de webshop. 

 

“We willen onze klanten verrassen met uitgebreide en actuele collecties waarbij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat”, aldus van der Ent. “Vijf keer op rij deze publieksprijs winnen, danken we dan ook zeker mede aan ons servicegerichte personeel. Een goede service betekent voor ons dat er een open en energieke sfeer heerst met een persoonlijke benadering.”

 

Miss Etam. Een typisch Nederlands merk voor iedere vrouw. Een merk dat al jaren met succes en plezier scoort op alle punten: prijs, collectie, trends, service. En misschien wel het allerbelangrijkste, volgens de consument: betrokken personeel. Is dit het geheim van Miss Etam?

 

Over de beoordeling

Maar liefst 285.000 consumenten gaven gehoor aan de oproep om hun favoriete winkelketens te beoordelen voor de ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland 2013. De genomineerde winkelketens doen het beter dan in voorgaande jaren volgens de resultaten, waarbij dit jaar vooral veel gelet wordt op het prijsniveau. Ook een goede service en een breed assortiment zijn belangrijke voorwaarden voor de consument.

 

Over ABN AMRO Retailer of the Year Gala 2013
De overall winnaar van de Beste Winkelketen van Nederland wordt bepaald aan de hand van de beoordelingen die consumenten hebben gegeven in het eerste deel van de beoordelingsronde. Consumenten kunnen de 27 categoriewinnaars blijven beoordelen via bestewinkelketen.nl (dit is nog mogelijk tot en met 29 oktober 12 uur). Op basis hiervan wordt de overall winnaar vastgesteld. Deze wordt bekendgemaakt op het eerste ABN AMRO Retailer of the Year Gala, dat op 29 oktober plaatsvindt op Landgoed Duin en Kruidberg (Santpoort-Noord). Ook worden dan de vakprijzen Retail Executive van het Jaar en Retail Managementteam van het Jaar voor het eerst uitgereikt.

 

Over Miss Etam

Miss Etam is marktleider op het gebied van damesmode. De organisatie is onderdeel van de Etam Groep, waar ook Promiss en facilitair bedrijf Etam Retail Services deel van uitmaken. De Etam Groep is een in Zoetermeer gevestigde zelfstandige onderneming die – behalve de naam – geen relatie heeft met Etam-winkels buiten Nederland.

 

Snel inspelen op trends en een uitstekende klantenservice is de basis van het succes van Miss Etam. Dagelijks kan de klant nieuwe kleding vinden in de meer dan 130 filialen en online via missetam.nl, Wehkamp.nl en Neckermann.nl. Bij Miss Etam werken ruim 1600 toegewijde mensen in de filialen.

 

www.missetam.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie