Mobile App Platform MicroStrategy breidt uit met Cisco's Unified Communications
16-07-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3551 | Tags:

MicroStrategy, een toonaangevende wereldwijde leverancier van enterprise software platforms, heeft een nieuwe oplossing gepresenteerd om de werkwijze op de werkvloer verder te transformeren. MicroStrategy's Mobile App Platform is nu geïntegreerd met het Cisco's Unified Communications (UC) platform, waardoor mogelijkheden worden geboden als real-time user presence, instant messaging, voice en video-calling.

 

Klanten van MicroStrategy kunnen nu business apps op maat maken, met daarin veelzijdige tools voor samenwerking, naast hun transacties, multimedia en analytics.

 

 

‘De samenwerking van MicroStrategy-Cisco op het gebied van technologie, is een gigantische stap voorwaarts op het gebied van business-apps,’ aldus Hugh Owen, Vice President van Mobile, MicroStrategy Incorporated. ‘Andere mobiele app-platforms slagen er niet in om naadloos geïntegreerde, enterprise-grade videocollaboration te bieden. De collaboration-opties worden bovenop de information-driven app geleverd, zonder de app-ervaring van de gebruiker te onderbreken en zonder de noodzaak om een andere app te openen. De gebruiker kan het videoscherm met een knijpgebaar naar zijn of haar voorkeur schalen, of het naar de achtergrond verplaatsen zonder dat het gesprek wordt beëindigd. Het is een instrument voor de zakenman van de toekomst, maar dan wel vandáág beschikbaar.’

 

‘We zijn zeer enthousiast over de unieke mobiele collaboration-oplossingen die we nu in de markt kunnen zetten met MicroStrategy’, aldus Brian Dal Bello, General Manager of the Clients and Mobility Business Unit, Cisco. ‘De integratie tussen MicroStrategy en Cisco technologie stelt bedrijven in staat om voice, video en instant messaging (IM) te integreren in iedere business-app die op het Mobile App Platform van MicroStrategy wordt gebouwd.’

 

Cisco + MicroStrategy Mobile toont een aantrekkelijke set features voor alle Mobile Business Apps.
Door middel van de integratie met Cisco UC, zijn mobile-appgebruikers van MicroStrategy nu in staat om, bijvoorbeeld, collega’s te bellen via een versleutelde verbinding, rechtstreeks vanuit de app. Daarnaast biedt deze integratie command and control applicaties via conferencing. Deze technologie kan de bedrijfsvoering op verschillende manieren verbeteren, zoals:

 

·         Storemanagers kunnen een videogesprek starten met hun collega’s in andere winkels aan de andere kant van de wereld, om de prestaties van de winkel te bespreken, terwijl ze ondertussen de  informatie over de prestaties van de winkel kunnen bekijken.

 

·         Salesmanagers kunnen hun vertegenwoordigers videobellen en hun prestaties analyseren en bespreken, zonder dat de sales-iPad-app afgesloten hoeft te worden.

 

·         Leidinggevenden kunnen face-to-face beoordelingsgesprekken voeren met medewerkers via een videogesprek, terwijl ze de prestatiegegevens van de medewerker in kwestie bij de hand hebben.

 

Ken de mensen die u belt, evenals hun beschikbaarheid, rechtstreeks vanuit uw Business App
Door middel van data-driven knowledge op het gebied van werknemersinformatie en presence mogelijkheden via Cisco Unified Communications Manager, weet de beller niet alleen wie hij moet bellen, maar ook of die persoon op dat moment aan het werk en beschikbaar is. Een leidinggevende in een winkel bijvoorbeeld, die onderzoek doet naar de KPI’s van de winkel en die ziet dat de verkoop in een bepaalde afdeling van de winkel vorige week omhoog is geschoten en die daar wat vragen over wil stellen. In plaats van gedwongen te worden om de app te verlaten om een ander systeem te openen – of erger nog, een ander apparaat ter hand te moeten nemen – om de naam en de contactgegevens voor de manager van die ene afdeling op te vragen, ziet de leidinggevende de naam van de betreffende werknemer én kan hij zien of de persoon in kwestie aan het werk is of beschikbaar is voor een telefoongesprek of IM-chat.

 

Binnen 10 dagen een MicroStrategy Mobile, Cisco Unified Communications Integrated App voor uw organisatie

Om deze geïntegreerde oplossing eenvoudig beschikbaar te maken voor klanten, biedt MicroStrategy een Mobile Collaboration QuickStrike, een gratis 10-daagse verbintenis met MicroStrategy mobile-specialists, bedoeld om de uitrol van een MicroStrategy- powered mobile app, geïntegreerd met Cisco UC te versnellen. De Mobile Collaboration QuickStrike bestaat uit:

·         Installatie van vereiste MicroStrategy-software om verbinding te maken met Cisco UC;

·         Configuratie van relevante MicroStrategy-producten met Cisco UC connectivity;

·         Ontwerp en configuratie van een prototype app op maat voor uw organisatie op basis van uw gegevens, processen en systemen;

·         Een gedetailleerd applicatie-ontwerpdocument en een video van de app-workflow, die u eenvoudig kunt delen binnen uw organisatie.

De verwachte releasedatum van Mobile Collaboration QuickStrike is later dit kwartaal. Neem contact op met info@microstrategy.com om uw business en collaboration prototype app aan te vragen en in te plannen.

 

www.microstrategy.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie. Job postings gratis