Mobiquity: Suzan Fluitman Vice-President business development Europe
10-12-2013 15:25:26 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3961 | Tags:

Mobiquity, aanbieder van innovatieve mobiele oplossingen die waarde toevoegen aan de grootzakelijke markt, benoemt Suzan Fluitman tot Vice-President Business Development Europe. In deze functie wordt Fluitman verantwoordelijk voor business development en sales in Europa. Mobiquity opende onlangs een nieuwe Europese vestiging in Amsterdam na de overname van Xaton. Vanuit deze locatie richt Fluitman zich voornamelijk op new business en het bieden van effectieve mobiele oplossingen in het bijzonder in de food & retail-, entertainment-, healthcare- en telecommunicatiesector.

 

Fluitman heeft uitgebreide ervaring in de mobiele sector. Zij is sinds 1995 actief in de digitale industrie. Voor haar indiensttreding bij Mobiquity was zij Chief Commercial Officer van Rockstart, dat digitale start-ups helpt bij het realiseren van groei. Zij werkte voor verschillende internetbedrijven voordat ze in de mobiele sector ging werken als Head of Business Development bij Vodafone Live! en later als Interim Sales Director bij IceMobile. Fluitman studeerde Nederlands recht met als specialisatie intellectueel eigendom en media- en informatierecht.

 

“Mobiel speelt een steeds belangrijkere rol in het leven van mensen en bedrijven. Dat maakt de mobiele industrie interessant om in te werken. Wereldwijd zijn er veel bedrijven die mobiel te complex maken. Mobiquity elimineert deze complexiteit door een geïntegreerd portfolio van expertise aan te bieden: strategie, user experience en ontwikkeling. Ik ben verheugd met deze benoeming tot Vice-President Business Development in Europa”, zegt Suzan Fluitman. “Als mobile engagement-specialist kan Mobiquity een concurrerende positie in Europa veroveren met het brede aanbod van grootzakelijke mobiele oplossingen waarmee we zowel business, marketing als IT bedienen.”

 

Dennis Tilgenkamp, Managing Director van Mobiquity Europe: “Amsterdam is een ideale locatie om uit te breiden naar Europa. We zien significante groeimogelijkheden in Europa en breiden het team in Amsterdam uit om meer bedrijven bekend te maken met onze expertise. Wij zijn blij met de benoeming van Suzan, die zich gaat richten op strategische salesinitiatieven en gaat helpen bij de implementatie van de Xaton-acquisitie.”

 

Over Mobiquity

Mobiquity is actief in mobile engagement en creëert innovatieve oplossingen die zorgen voor concrete zakelijke waarde. Aangezien mobiel in ons DNA zit, profiteren klanten van onze kennis en expertise om de drie kerndisciplines van mobile computing te combineren: strategie, user-centered design en technologie. Sinds onze oprichting in 2011 hebben we voor meer dan 150 bedrijven gewerkt, waaronder CVS, de New York Post, The Weather Channel, Weight Watchers International, Ziggo, DTG, MyOrder, KPN en ANWB.

 

www.mobiquityinc.com

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie