Modelabel Pichichi komt met vernieuwende designs
30-06-2014 12:34:12 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2783 | Tags:

 

Pichichi is een Amsterdams modelabel dat staat voor het ontwerpen van frisse, vernieuwende en trendy kleding voor mensen die niet bang zijn om hun doelen te bereiken en de winnaar in zich naar boven durven te halen. De slogan There is a winner inside everyone is daarom ook erg toepasselijk. Vanuit de showroom in het Fashion House in Amsterdam wil Pichichi de overwinnaars onder ons aanspreken.

 

De toekomstverwachtingen van het merk zijn groot, maar voor nu verkoopt Pichichi trendy ondergoed en zwemgoed voor heren en jongens, de verkoop verloopt grotendeels via de webshop. De collectie van Pichichi is zeer divers; voor ieder wat wils. Kenmerkend voor de Pichichi boxershorts is de zwarte band met de goud geweven ketting.

 

Pichichi is opgericht door Carl Coutinho, een bevlogen ondernemer, die zelf een grote overwinnaar is door het merk op te richten op de jonge leeftijd van negentien jaar. Carl vindt het ondergoed dat er nu voor mannen is, nogal gewoon en niet uitdagend genoeg. ''De vrouwen mogen mooi zijn in hun sexy lingerie, maar voor de mannen is het allemaal basic. Ik ben van mening dat mannen ook mooi mogen zijn in hun ondergoed'', aldus Carl.

 

 


www.pichichistore.com/nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie