Monique Botman en Petra Koopmans per 1 juni nieuw directieteam Porter Novelli
30-04-2014 14:58:05 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3613 | Tags:

Porter Novelli benoemt Monique Botman en Petra Koopmans per 1 juni als het  nieuwe directieteam van Porter Novelli Nederland. Monique is als Managing Director verantwoordelijk voor het dagelijks management van het bureau. Petra richt zich als co-Managing Director op kennis- en talent development en internationale samenwerking. Monique en Petra volgen de huidige Managing Director Frank Peters op, die per 1 juli Porter Novelli verlaat. Beiden waren de afgelopen jaren bij het bureau actief als Account Director en tevens lid van het management team.

 

 

                                                      Petra Koopmans (l) en Monique Botman (r)

 

Karen van Bergen, CEO Porter Novelli International: “De benoeming van Monique en Petra zorgt voor een uitstekende opvolging van vertrekkend MD Frank Peters. Monique en Petra vullen elkaar, zowel qua ervaring als persoonlijkheid, uitstekend aan. Ik ben bijzonder trots dat wij binnen Porter Novelli over zoveel  talent beschikken. Ik ben er dan ook van overtuigd dat Monique en Petra ons mooie en diverse klantenportfolio uitstekend zullen bedienen en de solide positie van het bureau verder gaan uitbouwen.”

 

Monique werkt sinds 2008 bij Porter Novelli en geeft leiding aan het non-profit en overheidsteam. Ze heeft de dienstverlening aan de overheid sindsdien een sterke positie binnen het klantenportfolio van Porter Novelli gegeven. Ze ontwikkelde onder meer grote publiekscampagnes zoals Jij&Overijssel (provincie Overijssel) en ‘Over op IBAN’ (De Nederlandsche Bank). Daarnaast adviseert Monique opdrachtgevers over  interne communicatie, issues, positionering en ontwikkelt ze content strategieën. Vóór Porter Novelli vervulde Monique verschillende communicatiefuncties bij Rijkswaterstaat Noord-Holland, was ze hoofd communicatie bij de Gemeente Heemskerk en teamleider communicatie bij de provincie Noord-Holland.

 

Petra is sinds 2006 werkzaam bij Porter Novelli en adviseerde opdrachtgevers in onder meer hr, food en finance over uiteenlopende communicatievraagstukken. Ze ontwikkelde vele pr, corporate reputatie en thought leadership programma’s en adviseert over crises en issues. Ze leidt onder andere de teams voor Nestlé en Monsterboard. Petra is tevens trainer bij Porter Novelli en geeft media- en presentatietrainingen en spreekt regelmatig op congressen. Vóór Porter Novelli was Petra werkzaam bij KPMG in verschillende interne en externe communicatiefuncties.

 

Beiden blijven actief op klanten en business development.

www.porternovelli.nl

 

 

Banner