Moxie Amsterdam werkt voor Stokke
20-12-2013 13:49:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4355 | Tags:

Moxie Amsterdam wordt verantwoordelijk voor de activaties en non-spot samenwerkingen in de Nederlandse markt. Stokke is een wereldwijde speler die bekend is van de unieke, functionele, duurzame producten voor kinderen, die in Noorwegen worden ontworpen. De Tripp Trapp stoel en de Xplory kinderwagen zijn in Nederland de bekendste producten uit het portfolio.  

 

Ester Huigen, marketing director Stokke EMEA: “Stokke hanteert een global marketing & communications strategy, maar we vinden het ook belangrijk de juiste vertaalslag te maken naar de lokale markten. We waren verrast door de frisse blik die Moxie had op onze producten, onze communicatie en de manier waarop we onze positie in de Nederlandse markt nog verder kunnen uitbouwen. We hebben hoge verwachtingen van onze samenwerking met Moxie.”

 

Marcel Hellemons, creative director Moxie: “Vol enthousiasme hebben we ons gestort op de wereld van zwangerschappen, baby’s, kinderwagens, kindermeubels en babyspeciaalzaken. Met name voor de jonge vaders en jonge moeders in ons bureau is dit een wereld die ons nauw aan het hart ligt. We zijn dan ook vereerd dat we komende tijd aan de slag mogen om voor Stokke creatieve, effectieve campagnes te ontwikkelen.”  

 

Over Moxie

Na New York, Atlanta, Los Angeles en Parijs is Moxie Amsterdam inmiddels de vijfde Moxie vestiging wereldwijd. Moxie verzorgt niet alleen de creatieve strategie van reclamecampagnes maar ook de realisatie van alle uitingen voor alle contactpunten. Hiervoor maken we gebruik van onze in-house creatieven én ons uitgebreide netwerk aan bewezen professionals. Wie met ons samenwerkt merkt onze drang naar een geweldig marketingresultaat. Echte SMART doelstellingen zijn de basis van elke campagne. Onze tracking tools maken het mogelijk om tussentijds te evalueren en bij te sturen met aangepaste creatie.
Moxie levert creatief werk dat wérkt! 

 

 

 

 

 

www.moxieamsterdam.nl

www.stokke.com

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie