MTV: Are You The One: ware liefde vinden voor een miljoen
22-01-2014 15:26:03 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5119 | Tags:

 

Lust is leuk en aardig, maar is het voldoende voor een langdurige relatie? Kleine kans. 20 singles voor wie one night stands geen uitzondering zijn, gaan in het nieuwe MTV programma Are You The One op zoek naar de ware liefde. Vinden ze hun match, dan gaan ze naar huis met 1 miljoen Amerikaanse dollars. Dit betekent wel dat ze andere keuzes moeten maken dan voorheen. Niet direct met iemand het bed in duiken vanwege lust, maar een echte relatie opbouwen op basis van gelijke interesses, karakters en voorkeuren. De emoties lopen hoog op in de zoektocht naar de ware liefde. Are You The One is vanaf 26 januari wekelijks te volgen op MTV om 18:25 uur.

 

Lust versus liefde

10 jongens en 10 meiden zitten samen in de speciale Are You The One-villa op Hawaï. Hun doel: ware liefde vinden. Extraatje: een miljoen dollar winnen. Deze krijgen ze echter alleen wanneer ze ook met hun daadwerkelijke match het eiland verlaten. De jongens en meiden gooien alles in de strijd om indruk te maken op hun mogelijke match. Liefde ontstaat. Koppels worden gevormd om er vervolgens achter te komen dat ze geen match zijn. Want… Iedereen in het huis kan de perfecte partner zijn zonder dat ze het van elkaar weten. Kunnen deze jongeren lust wel van liefde onderscheiden en vinden ze hun zielsverwant op dit tropische eiland? Vanaf 26 januari kan iedereen de ontwikkelingen in de Are You The One villa 9 weken lang volgen op MTV. De afleveringen komen ook in de MTV Under The Thumb app  te staan.

 

Facebook liefde

Wie zelf ook nog op zoek is naar zijn of haar ware liefde, kan zelf de speciale MTV Are You The One Facebook app inschakelen. De Match Machine bekijkt op basis van waar iemand woont, welke check-ins hij/zij heeft gedaan, wie de gemeenschappelijke vrienden zijn, overeenkomsten, likes, muzieksmaak en meningen wie in het persoonlijke netwerk de beste match is. Dit gaat simpel door via Facebook in te loggen in de app, aan te vinken of hij/zij op mannen of vrouwen of beiden valt en vervolgens vind mijn match te kiezen. Binnen enkele ogenblikken is te zien wie het beste past. Wordt de uitslag gedeeld en heeft hij/zij dezelfde match? Dan krijgen beiden een bericht en kan er zomaar een romance ontstaan.

 

Over MTV

MTV Nederland is de Nederlandse versie van zender MTV en onderdeel van Viacom International Media Networks. MTV is het grootste en belangrijkste jeugd entertainmentmerk ter wereld. Met een wereldwijd bereik van meer dan een half miljard huishoudens, is MTV het culturele thuis van de millenniumgeneratie, muziekfans en artiesten, en een pionier in het creëren van innovatieve programmering voor jonge mensen. MTV weerspiegelt en creëert een popcultuur met haar bekroonde inhoud die is gebouwd rond fascinerende verhalen, muziekontdekkingen en activiteiten die worden overgebracht via TV, internet en mobiele communicatie. Buiten de Verenigde Staten maakt MTV deel uit van Viacom International Media Networks, een divisie van Viacom Inc. (NASDAQ: VIA, VIAB), een van ’s werelds toonaangevende bedenkers en uitvoerders van programmering en inhoud gebracht via alle mediaplatformen. Viacom biedt in Noord Europa 37 TV kanalen en meer dan 40 websites en heeft een totaalbereik van 62 miljoen huishoudens. Populaire zenders zijn o.a. MTV, Comedy Central, VIVA en Nickelodeon. Viacom merken worden wereldwijd in 34 talen bekeken door meer dan 600 miljoen huishoudens.

 

www.mtv.nl/areyoutheone

www.mtvunderthethumb.com

www.mtv.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie