MTV Awkward Sunday: Fail-momenten geven toegang tot een onvergetelijke muziek experience
18-09-2013 08:56:37 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3317 | Tags:

 

Roddelen over iemand die toevallig net achter je staat. Midden in de klas een scheet moeten laten. Eindelijk het lef hebben om op die ene leuke jongen af te stappen en dan een stuk spinazie tussen je tanden hebben. Het feest van het jaar geven, waar niemand op af komt… Stuk-voor-stuk ultiem gênante momenten waarvan je hoopt dat ze jou nooit overkomen. Of toch wel? Alle momenten die je het liefst uit je geheugen wist en waarop je direct door de grond wilt zakken kunnen nu verzilverd worden tot tickets voor een MTV Live Music Experience of a Lifetime. MTV verzamelt wereldwijd inzendingen op www.mtvawkwardsunday.com.

 

Winnen door keihard op je bek te gaan

Het moment om de ultieme fail-momenten aan te grijpen en om te zetten naar een vette beleving. Winnen door keihard op je bek te gaan? Yep het kan. Hoe erger je fail-momenten, hoe beter en hoe interessanter ze zijn om stemmen te verzamelen. Dus zet je over je schaamte heen en deel deze ‘kan mij het schelen’-ervaring met MTV via de speciale campagnesite en via Twitter en Instagram met de volgende hashtag: #MTVawkwardsunday. De actie loopt nog tot en met 22 september 23.59 uur. Diegene met de meeste online stemmen wint de MTV Live Music Experience of a Lifetime. 

 

Over Awkward

Sinds afgelopen zondag kunnen we weer meegenieten met alle gênante momenten in het gloednieuwe seizoen van Awkward. Na een zomer vol liefde en passie komen de hoofdrolspelers Jenna, Matty, Jake en Tamara terug. En hoe! Na het succes van voorgaande seizoenen belooft ook seizoen 3 de spanningsboog en vreselijke schaammomenten in stand te houden. Want wie dacht dat Jenna’s struggles eindelijk passé waren in seizoen 3? You’re wrong! Overweldigd door de kleffe relatie van Jake en Tamara, horen dat je helemaal niet zo interessant kunt schrijven, Matty die toch wel heel weinig te melden heeft en daardoor best saai is. Zo maar een paar momenten die Jenna nu weer moet zien te overleven. Tune zondag om 19.30 uur in voor de tweede aflevering op MTV. 

 

Over MTV

MTV Nederland is de Nederlandse versie van zender MTV en onderdeel van Viacom International Media Networks. MTV is het grootste en belangrijkste jeugd entertainmentmerk ter wereld. Met een wereldwijd bereik van meer dan een half miljard huishoudens, is MTV het culturele thuis van de millenniumgeneratie, muziekfans en artiesten, en een pionier in het creëren van innovatieve programmering voor jonge mensen. MTV weerspiegelt en creëert een popcultuur met haar bekroonde inhoud die is gebouwd rond fascinerende verhalen, muziekontdekkingen en activiteiten die worden overgebracht via TV, internet en mobiele communicatie. Buiten de Verenigde Staten maakt MTV onderdeel uit van Viacom International Media Networks, een divisie van Viacom Inc. (NASDAQ: VIA, VIAB), een van ’s werelds toonaangevende bedenkers en uitvoerders van programmering en inhoud gebracht via alle mediaplatformen. Viacom biedt in Noord Europa 37 TV kanalen en meer dan 40 websites en heeft een totaalbereik van 62 miljoen huishoudens. Populaire zenders zijn o.a. MTV, Comedy Central, VIVA en Nickelodeon. Viacom merken worden wereldwijd in 34 talen bekeken door meer dan 600 miljoen huishoudens.

 

www.mtvawkwardsunday.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie