MTV: Gamekings van Nederland zijn terug
07-04-2014 12:27:16 | Door: Nico Scherphuis | hits: 6757 | Tags:

 

Gamekings, het enige gameprogramma dat er toe doet, is terug op MTV met een nieuwe seizoen. Vanaf 7 april kan je weer genieten van alle updates in de wereld van games. Met passie voor entertainment, liefde voor nieuwe media, televisie en natuurlijk games zullen de heren wekelijks Nederland een portie games, trips en lauwheid bezorgen.

 

 Dit seizoen wordt echt nog bigger en better. Zo gaan de next-gen consoles dit jaar pas echt knallen, wordt de E3 spannender dan ooit, checken we de epische vibe op Firstlook 2014 en reizen we stad en land af om de vetste games te spelen. Kan je geen week wachten op een nieuwe aflevering? Op Gamekings.tv kan je dagelijks op de hoogte blijven van alle info uit de gamesindustrie.

 

Vanavond gaan ze van start met het 15e seizoen! De games South Park: The Stick Of Truth, The Elder Scrolls Online, Bioshock Infinite - Burial At Sea Episode 2 en Titanfall worden uitgebreid besproken. Maar eerst moet Dennis de jongens weer op de redactie zien te krijgen!

 

Check vanaf 7 april elke maandag om 22.30 uur van het nieuwe Gamekings seizoen op MTV

 

Over MTV
MTV Nederland is de Nederlandse versie van zender MTV en onderdeel van Viacom International Media Networks. MTV is het grootste en belangrijkste jeugd entertainmentmerk ter wereld. Met een wereldwijd bereik van meer dan een half miljard huishoudens, is MTV het culturele thuis van de millenniumgeneratie, muziekfans en artiesten, en een pionier in het creëren van innovatieve programmering voor jonge mensen. MTV weerspiegelt en creëert een popcultuur met haar bekroonde inhoud die is gebouwd rond fascinerende verhalen, muziekontdekkingen en activiteiten die worden overgebracht via TV, internet en mobiele communicatie. Buiten de Verenigde Staten maakt MTV deel uit van Viacom International Media Networks, een divisie van Viacom Inc. (NASDAQ: VIA, VIAB), een van ’s werelds toonaangevende bedenkers en uitvoerders van programmering en inhoud gebracht via alle mediaplatformen. Viacom biedt in Noord Europa 37 TV kanalen en meer dan 40 websites en heeft een totaalbereik van 62 miljoen huishoudens. Populaire zenders zijn o.a. MTV, Comedy Central, VIVA en Nickelodeon. Viacom merken worden wereldwijd in 34 talen bekeken door meer dan 600 miljoen huishoudens.

 

www.mtv.nl  

www.gamekings.tv