MTV: Launchparty Gamekings Showcase The GTA V Edition 17 september live
26-08-2013 10:34:47 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3811 | Tags:

Op 17 september komt het langverwachte, nieuwe deel uit van de bekendste en meest spraakmakende game-franchise ter wereld: Grand Theft Auto V. Om dé entertainment release van het jaar te vieren organiseert het populaire tv-programma Gamekings' een spectaculaire launchparty: MTV presents Gamekings Showcase The GTA V Edition. Dit zal de allereerste launchparty in de Nederlandse gamegeschiedenis zijn die live wordt uitgezonden op TV.

 

Jan-Johan Belderok van Gamekings: "De GTA serie is iets speciaals. Het is voor veel gamers meer dan alleen een game. Daar moet je geen standaard feestje voor geven. Dan moet je alles uit de kast halen. En dat gaan we doen met een zeer speciale GTA V editie van ons eigen evenement Gamekings Showcase en een groot gedeelte daarvan wordt live op MTV uitgezonden."

 

MTV presenter Anna-Alicia Sklias: "Dit is de eerste keer dat een lancering van een nieuwe game live op tv wordt uitgezonden. Ik vind het waanzinnig dat ik daar samen met de mannen van Gamekings verslag van mag doen."

 

MTV presents Gamekings Showcase The GTA V Edition vindt op 16 september van 21:30 uur tot 0:01 uur plaats bij MTV in Amsterdam. Het wordt een zeer exclusief evenement waar een aantal van slechts 150 gamers, BN'ers en VIP's toegelaten zal worden. De televisieregistratie start om 22:30 uur en duurt tot het moment dat GTA V in de winkels ligt, 00:01 uur.

 

De kaartverkoop voor MTV presents Gamekings Showcase The GTA V Edition begint op 26 augustus om 09:00 uur via http://showcase.gamekings.tv.

Kaarten kosten 12,50 euro en zijn inclusief een GTA V t-shirt.


www.mtv.nl
 
www.gamekings.tv
 
www.rockstargames.com/V
 
http://showcase.gamekings.tv

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support  

 

                                                                                               Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/76965