MTV Unplugged: iconisch optreden Miley Cyrus
29-01-2014 14:00:52 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3607 | Tags:

 

 

Het bijzondere optreden van Miley Cyrus tijdens MTV Unplugged gaat vandaag in première. De intieme MTV Unplugged sessies staan garant voor een verrassende interpretatie van bekende nummers. Hierin is Miley Cyrus geen uitzondering. Hits van onder meer haar album Bangerz worden neergezet op een manier zoals nooit eerder weergegeven. Dit doet ze niet alleen, maar met gastoptredens van niemand minder dan Madonna en andere grote namen in de muziek. Miley’s optreden tijdens de 2013 MTV VMA en de 2013 MTV EMA in Amsterdam behoren tot de meest besproken momenten in de muziek van 2013. Tijdens MTV Unplugged kan er dan ook alles gebeuren. Na de première komt  MTV Unplugged: Miley Cyrus online te staan op MTV.nl. De show wordt op 5 februari om 21:35 uur uitgezonden in Nederland.

 

Miley Unplugged

Tijdens MTV Unplugged krijgen fans een andere kant van Miley Cyrus te zien. De intieme setting van het Unplugged podium maakt het mogelijk om de kijkers te laten zien wat haar inspireert. Via haar muziek heeft Miley een persoonlijke en directe band met haar fans, dat wordt tijdens het optreden van MTV Unplugged versterkt.

 

Iconische artiesten gingen Miley Cyrus al voor in een bijzonder optreden op het MTV Unplugged podium. Het optreden van Miley belooft een van de meest memorabele Unplugged optredens te worden die we tot nu toe. ’Amy Doyle, EVP Music and Talent Programming Strategy bij MTV “De visie van Miley op muziek en het optreden is uniek en lijkt op niets dat we ooit eerder hebben gezien. Ik kan met gemak zeggen dat dit een van de meest memorabele optredens ooit wordt.” MTV Unplugged: Miley Cyrus is 5 februari om 21:35 uur te zien op MTV in Nederland.

 

Over MTV Unplugged

MTV Unplugged werd in 1989 voor het eerst uitgezonden. Sindsdien hebben grote namen als Mariah Carey, Lauren Hill, Lenny Kravitz, Nirvana, Guns ’n Roses en Paul McCartney op het Unplugged podium gestaan. In Nederland konden fans tijdens de 2013 MTV Music Week deel uitmaken van de MTV Unplugged sessies met bijzondere optredens van The Opposites, Kensington en Nielson.

 

Miley Cyrus domineert al geruime tijd zowel de hitlijsten als het nieuws. Haar album Bangerz dat op 4 oktober 2013 verscheen, kwam op nr. 1 binnen in zowel de Billboard Top 200 als de Digital Album Chart in de VS en werd nr. 1 in iTunes in meer dan 70 landen. Voor het album werkte ze samen met onder meer Pharell Williams, Britney Spears en will.i.am. Bangerz laat een volwassen Miley horen, een jonge powervrouw die met een bataljon aan ijzersterke popsongs voorgoed afscheid neemt van haar Hannah Montana jaren. De eerste twee singles van het album “We Can’t Stop” en “Wrecking Ball” kwamen wereldwijd binnen in de top van de hitlijsten. Miley’s optreden tijdens de 2013 Video Music Awards en de 2013 MTV EMA in Amsterdam behoren tot de meest besproken momenten van het afgelopen jaar.

 

Tijdens de documentaire van MTV Miley: The Movement gaf ze een uniek kijkje achter de schermen. Miley’s volgende stap is de langverwachte Bangerz-tour. De tour, die op Valentijnsdag begint in Vancouver, zal ze 38 steden bezoeken. Tickets zijn te koop via Miley.MTV.com.

 

www.mtv.nl  

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie