MWG AMMA 2014 wijzigt categorieën
29-11-2013 13:31:32 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3080 | Tags:

De MWG heeft het aantal categorieën aangepast van 12 naar 10. Beste Mediastunt en Beste Single Mediastrategie komen te vervallen. Daarnaast worden de 2 onderzoekcategorieën Hans du Chatinier voor professionals en studenten, gecombineerd tot 1  onderzoekprijs.

 

Nieuw is de categorie Beste Creatieve Gebruik van een Medium voor een mediumtype dat op een onderscheidende en effectieve manier is ingezet. Ook nieuw is het uitgangspunt dat media-exploitanten hun case moeten inzenden om in aanmerking te komen voor Media-exploitant van het jaar.

 

Tot nu toe werd deze winnaar bepaald door de hoogste gemiddelde waardering uit een online enquête onder mediabureaus en adverteerders. De jury gaat  de inzending beoordelen en zal ook gebruik maken van de resultaten van het online onderzoek.

 

De wijze van jurering bij de overige categorieën blijven ongewijzigd.

 

De 10 AMMA categorieën zijn

Beste Mediastrategie

Beste Interactieve Mediastrategie

Beste Creatieve Gebruik van een Medium

Beste Media-innovatie

Mediabureau van het jaar

Media-adverteerder van het jaar

Media-exploitant van het jaar

Hans du Chatinier-prijs

Carl Lipp-prijs

YIM Mediatalent van het jaar
 

De inzendmogelijkheid loopt van 20 januari tot en met 21 februari 2014. Informatie over criteria, richtlijnen en voorwaarden zijn te vinden op www.mwg.nl.

 

Op 28 mei 2014 is de feestelijke uitreiking in het DeLaMar Theater te Amsterdam.

 

Over de MWG

De MWG is dé branchevereniging van en voor mensen in de commerciële communicatie met een passie voor (nieuwe) media. Onze leden zijn werkzaam bij onder meer adverteerders, media-, onderzoek- en reclamebureaus, exploitanten en uitgevers. Het doel van de MWG is om via diverse activiteiten  en publicaties de kennis op mediagebied van leden en vakgenoten te verbreden en verdiepen. Daarnaast is de MWG een sociaal platform dat de mogelijkheid biedt mensen uit het vak te ontmoeten.

 

Sinds 2001 worden jaarlijks de AMMA Awards uitgereikt (Annual Master of Media Awards), een prestigieuze en felbegeerde prijs in het communicatievak.

 

www.mwg.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie