MyRadio: Andy van der Meijde lanceert WK Radio
30-05-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4427 | Tags:

 

Andy van der Meijde gaf vandaag het startsein voor hét WK radiostation van 2014, WK Radio. Nederlanders horen op WK Radio alle nieuwe en voorgaande WK-hits en worden met nieuwsbulletins op de hoogte gehouden van het allerlaatste voetbalnieuws. WK Radio is een initiatief van MyRadio in samenwerking met Telesport.

 

Vroeger dan ooit brengen Nederlandse en internationale artiesten in aanloop naar het WK singles uit, waaronder Andy van der Meijde. Met zijn nummer Wij zijn de Kampioenen stoomt hij het Nederlands publiek klaar voor het WK in Brazilië. Aan Andy daarom de eer om WK Radio te lanceren.

 

WK Radio is het enige online radiostation met volledige focus op het WK. Op het station zijn alle WK-hits te horen. Luisteraars kunnen WK Radio ook personaliseren, door nummers te liken en/of skippen. De techniek achter MyRadio onthoudt dit voor de volgende wedstrijd.

 

Over Andy van der Meijde

Voetballer Andy van der Meijde (1979) was jarenlang actief bij verschillende topteams in Europa. Naast een groot voetbaltalent was hij ook een feestbeest en een rokkenjager. Dat had een negatief effect op zijn voetbalcarrière, dus Andy besloot het roer om te gooien. Tegenwoordig is hij elke vrijdagavond te zien in de SBS6 realitysoap Andy & Melisa. In de soap over zijn leven zien we onder andere hoe hij zich richt op de cursus Trainer Betaald Voetbal, hoe hij bezig is om mannenkapper te worden en zien we hem samen met zijn Melisa druk in de weer met de voorbereidingen voor hun bruiloft. Samen met Melisa en kinderen Nino, Lilly en Rox woont Andy tegenwoordig in Apeldoorn.

 

MyRadio

MyRadio is persoonlijk, slim, sociaal. En gratis. MyRadio bevat meer dan vijfendertig radiostations in elke muziekstijl. Met kant en klare playlists, samengesteld door professionele music directors. Maar jij bepaalt: waardeer de tracks die je leuk vindt met een duim omhoog, dump de tracks die je minder goed vindt en skip tracks waar je even geen zin in hebt. MyRadio leert zo jouw muzieksmaak kennen met een ideale persoonlijke playlist als resultaat.
Stel zelf radiostations samen door twee of meer muziekstijlen te combineren. Elke unieke mix is mogelijk. Jouw muziek op het moment dat jij het wilt, waar je dat wilt. Dat is MyRadio, radio die naar jou luistert.

 

www.myradio.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie