MyRadio lanceert eerste mode radiostation
11-09-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4465 | Tags:

 MyRadio brengt een primeur op modegebied! Vandaag lanceert het online radioplatform Fashion Style Radio, een radiostation dat zich richt op men’s fashion en styling.

 

Fashion Style Radio is het eerste radiostation waar de mannelijke mode fans hun hart kunnen ophalen. Het digitale station geeft dagelijks de benodigde mode inspiratie met de Look of the Day en verschillende stylingtips. Vanaf vandaag slaat de mannelijke MyRadio luisteraar dus geen fashionflater meer!

 

Steven van Dorp, www.indepaskamer.nl: 'Het idee om mode en muziek met elkaar te combineren speelde al een tijdje bij mij. Met MyRadio kwam dit idee tot leven. Super dat we op modegebied een primeur hebben'!

 

Muzikale stijliconen
Bij Fashion Style Radio hoor je natuurlijk de muziek van grote stijliconen en trendsetters als Justin Timberlake, Kanye West, Beyoncé, Robin Thicke, Calvin Harris en David Guetta, maar ook Lenny Kravitz, Maroon 5 en Kensington. Allemaal artiesten met een eigen stijl.

 

Voor mannen die geïnteresseerd zijn in mode en styling: ga vanaf vandaag naar Fashion Style Radio, via myradio.nl. Het nieuwe station kun je natuurlijk voor je dagelijkse portie fashiontips en look of the day ook aan je eigen samengestelde MyRadio station toevoegen. Door de tracks in de playlist te liken, disliken of skippen past MyRadio het nieuwe fashion station aan jouw persoonlijke smaak aan.

Fashion Style Radio wordt gesponsord door indepaskamer.nl.

 

Over indepaskamer.nl
indepaskamer.nl geeft de Nederlandse man en hun vriendinnen een ongecompliceerde kijk op mannenmode en styling. De man achter indepaskamer.nl (ja, het is een man die over mannenmode blogt) laat high end fashion voor wat het is en blogt over fashion & styling die dichtbij de Nederlandse man staat. Geen Dolce & Gabbana, maar shoppen in de Zara, de nieuwste sneakers van Nike, unieke tassen en outfits te dragen naar bijvoorbeeld het casino. De blog is persoonlijk, vlot geschreven en herkenbaar voor mannen die geïnteresseerd zijn in mode & styling.

 

MyRadio
MyRadio is persoonlijk, slim, sociaal. En gratis. MyRadio bevat meer dan vijfentwintig radiostations in elke muziekstijl. Met kant en klare playlists, samengesteld door professionele music directors. Maar jij bepaalt: waardeer de tracks die je leuk vindt met een duim omhoog, dump de tracks die je minder goed vindt en skip tracks waar je even geen zin in hebt. MyRadio leert zo jouw muzieksmaak kennen met een ideale persoonlijke playlist als resultaat.

 

Stel zelf radiostations samen door twee of meer muziekstijlen te combineren. Elke unieke mix is mogelijk. Jouw muziek op het moment dat jij het wilt, waar je dat wilt. Dat is MyRadio, radio die naar jou luistert.

 

www.myradio.nl 

www.indepaskamer.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie