NDC mediagroep lanceert online tv-kanaal N Channel
08-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4015 | Tags:

NDC mediagroep, uitgever van Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad, start in juni met het eigen online tv-kanaal N Channel. De formule is gebaseerd op het bestaande 7 Ditches TV format en richt zich op de zakelijke markt in Noord-Nederland. Naast drie eigen programma’s zal N Channel online televisieprogramma’s en webinars ontwikkelen en uitvoeren voor klanten in het business to business segment.

 

De eigen programma’s op N Channel worden gepresenteerd door Rick van der Kleij, Evelien Bouma, Marijke Roskam en Nynke de Jong. Presentatoren die affiniteit met zakelijk Noord-Nederland hebben. In juni starten zij met de eerste programma’s. Het programma Profile geeft ons een kijk op de mens achter de ondernemer. In Headlines vinden interviews plaats met lokale ondernemers en wordt het zakelijke nieuws besproken. Vorm laat in interviews creatieve personen aan het woord die zich onder andere bezighouden met architectuur, eten, design en mode.

 

Leo Epskamp, (interim) CEO NDC mediagroep, over de samenwerking:  “We zien duidelijke kansen in de groeiende markt van online televisie, zowel voor klanten als voor NDC mediagroep zelf. Bovendien past online tv perfect in onze visie op de zakelijke markt in het noorden waar, naast print, steeds meer mediaoplossingen worden gevraagd. Online tv is dan een van de mogelijkheden om onze klanten meer creatieve opties te bieden om exposure te genereren. In het streven om onze klanten nieuwe mediaoplossingen te bieden die een bereik hebben dat verder gaat dan de regio was de keuze voor het 7 Ditches TV format snel gemaakt.”

 

Ronnie Overgoor, oprichter van het succesvolle 7 Ditches TV, licht toe: “De keuze van NDC mediagroep voor het 7 Ditches TV format zorgt voor een vliegende start van N Channel. Het totale concept om online tv te maken voor de zakelijke doelgroep wordt geadopteerd. Van het businessmodel, het online platform, tot productie, publicatie en social seeding.”

 

www.nchannel.tv

www.ndcmediagroep.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie