Nederlands Film Festival via social app Snipper door iedereen te volgen
24-09-2013 14:38:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3445 | Tags:

 

Het Nederlands Film Festival (NFF) is de plek waar bewegend beeld centraal staat en de beste producties van het afgelopen jaar aan het publiek worden getoond. De social video app Snipper maakt deze beleving compleet door iedereen de kans te bieden om het festival te volgen en actief deel te nemen via social media.

 

Met de Snipper app kan in een video van maximaal 1 minuut een onvergetelijk moment worden vastgelegd en vervolgens worden gedeeld met de wereld om ons heen. Naast de Snipper app is er de Snipperwall. Hierop worden tijdens het NFF alle social media uitingen op Instagram, Twitter, Foursquare en Snipper verzameld via #nff2013. "De kracht van de Snipperwall is dat alle uitingen op social media met betrekking tot een bepaald onderwerp samen worden gebracht in één scherm. Wij geloven dat merken en events op deze manier de social conversatie veel meer naar zich toe kunnen halen.” Zegt Sander Andreae, oprichter van Snipper. De Snipperwall is onder andere te zien via filmfestival.nl/snipper  en op verschillende locaties tijdens het festival, waaronder op een groot LED-scherm op de Neude in Utrecht.

 

“Met Snipper kunnen we ervoor zorgen dat iedereen de bijzondere momenten op het festival kan delen én volgen, zowel op de festivallocaties als thuis.” Aldus Marieke Saly, van het NFF.

 

Tijdens het festival zullen o.a. RTL Boulevard, Hollandsefilm.nl en Toerisme Utrecht de NFF Snipperwall op hun website tonen.

 

De Snipper app is beschikbaar voor iPhone, Android en Blackberry.

 

Wat is Snipper?

Snipper is een social video application die iedereen kan downloaden op zijn of haar smartphone. Met de app kun je de leukste, door jou zelf gefilmde, onvergetelijke momenten delen met je vrienden, familie of de hele wereld. Snipper werkte eerder succesvol samen met The Voice of Holland, RTL Boulevard, Olympic Games of London, Daglicht de Film en Hazes de Musical.

 

De Snipperwall
Naast de app is er ook de Snipperwall. Op dit platform wordt alle content met een bepaalde #hashtag of @ verzameld, waardoor fans en volgers hier alle sociale content van Snipper, Twitter, Instagram, YouTube en Foursquare kunnen bekijken en kunnen deelnemen aan het gesprek. De Snipperwall is er o.a. voor websites (o.a. RTL Boulevard), artiesten (o.a. Marco Borsato), TV programma's (The Voice of Holland), voetbalclubs (o.a. FC Utrecht), musicals (o.a. producent Stage Entertainment) en events (o.a. NFF).

 

www.getsnipper.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie