Ngage Media: Nederlandse Olympische hoogtepunten real time op grote digitale schermen in Nederland
13-02-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4064 | Tags:

 

De Nederlandse topsporters zijn gedurende de Olympische Spelen real time te volgen op de grote digitale schermen van Ngage Media. Dagelijks worden de belangrijkste Nederlandse wedstrijden op grote schermen vertoond.

 

In navolging van de zeer succesvolle live uitzendingen op de grote digitale schermen gedurende de Olympische Zomerspelen zullen nu ook de Winterspelen in Sotsji live te volgen zijn op diverse schermen onder andere op de NS Stations. Dagelijks zijn de belangrijkste Nederlandse verrichtingen te volgen. Het aanstaande goud van Sven Kramer, de finale van Nicolien Sauerbrei en de medaille kansen van onze Shorttrackers. De sportliefhebbers hoeven onderweg dus geen Olympisch moment te missen. Voor reizigers daarmee een aangename en nuttige wachtverzachter.

 

De uitzendingen starten vanaf de openingsceremonie op 7 februari en lopen door tot en met de officiële sluitingsceremonie op 23 februari.

 

Bekijk ook de film van Olympische Rekstok finale van Epke Zonderland op Utrecht Centraal

 

Over Ngage Media

Ngage Media is de partner in Digital Out of Home, een medium dat een steeds belangrijkere plek inneemt in de mediamix. Ngage media beschikt over brede expertise op de terreinen van exploitatie, creatie,content (management), hardware en software. Ngage Media beschikt over eigen hoogwaardige Digital Out of Home netwerken op strategische drukbezochte locaties. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen schermen in het openbaar vervoer, op publieke locatiesen schermen in point of sales/doelgroeplocaties.

 

www.ngagemedia.nl

 

 

 

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam