Net5 brengt in december dramaserie Scandal
25-11-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4499 | Tags:

 

 

Net5 brengt vanaf 23 december de nieuwe dramaserie Scandal, van de makers van Grey’s Anatomy en Private Practice. In deze serie beschermt Olivia Pope (Kerry Washington) samen met haar team de reputaties van belangrijke personen. Ze verbloemen hun geheimen, laten ongewenste gebeurtenissen onopgemerkt voorbij gaan en doen schandalen verdwijnen. Scandal is vanaf 23 december wekelijks om 20.30 uur te zien bij Net5.

 

Iedereen heeft geheimen, maar voor bekende mensen kan het hun imago enorm schaden. Dit is het moment waarop Olivia Pope om de hoek komt kijken. Zij doet er samen met haar team alles aan om het imago van hun klanten te beschermen en verdedigen. Iedere aflevering is een race tegen de klok om nieuwe problemen te reduceren tot iets onschadelijks.

 

Olivia was media-adviseur van de Amerikaanse president, maar verliet Het Witte Huis om haar eigen bedrijf te starten: Olivia Pope and Associates. Ze hoopt hiermee een nieuwe weg in te slaan, zowel op zakelijk als op persoonlijk gebied.

 

Het team van Olivia bestaat uit vrouwenversierder Stephen Finch (Henry Ian Cusick), de gehaaide advocaat Harrison Wright (Columbus Short), voormalig CIA-hacker Huck (Guillermo Diaz), detective Abby Wheelan (Darby Stanchfield) en de onervaren Quinn Perkins (Katie Lowes).

 

In Amerika is de serie van ABC Studios succesvol ontvangen met 7,3 miljoen kijkers voor de eerste aflevering. Ook het tweede en derde seizoen scoorden goed, vooral onder vrouwen. In 2013 was Scandal telkens de tweede of derde best bekeken dramaserie onder vrouwen 18-34 jaar, na Grey’s Anatomy en Once Upon a Time.

 

Scandal vanaf 23 december wekelijks om 20.30 uur bij Net5


www.net5.nl/scandal

www.net5.nl

www.sbs6.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie