Net5 brengt korte sketches in Lekker Bezig Fashionchick
12-03-2014 12:46:54 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4263 | Tags:

Vanaf 17 maart wordt de programmering van Net5 verrassend verrijkt met het nieuwe, korte programma Lekker Bezig Fashionchick. Deze sketchserie gaat over de belevenissen van drie fashionable thirty-something vrouwen uit Amsterdam: Kiki, Fenna en Jamie. Tijdens hun zoektocht naar succes, liefde en lust belanden ze keer op keer in grappige en ongemakkelijke situaties. Van mislukte dates tot enorm misplaatst stylingadvies, elke aflevering bevat een komische en vaak herkenbare situatie.

 

In Lekker Bezig Fashionchick maken de vriendinnen Kiki (Roos Eijmers), Fenna (Victoria Osborn) en Jamie (Fifamè Awunou) van alles mee. Ongemakkelijke ontmoetingen, verschrikkelijke dates, zakelijke borrels, kledingcrises, sollicitatiegesprekken en allerlei andere dagelijkse gebeurtenissen die een grappige wending krijgen. Met behulp van elkaar en social media proberen de vrouwen hun imago’s in stand te houden en de wereld te veroveren.

 

De afleveringen van circa anderhalve minuut worden verspreid over de Net5-programmering uitgezonden. Lekker Bezig Fashionchick is een format van FourOne.Media en wordt gerealiseerd in samenwerking met modeportal Fashionchick.nl. De kleding die de drie personages dragen, zijn na afloop van de aflevering online te bestellen bij verschillende webshops via de website Fashionchick.nl.

 

About Fenna, Jamie en Kiki

Kiki, Fenna en Jamie proberen ieder op eigen wijze hun leven succesvol vorm te geven. Jamie maakt met haar APP-bedrijf flink carrière, maar snakt nog altijd naar een goede minnaar. Ze is ambitieus, weet precies wat ze wil en is geïnteresseerd in zowel mannen als vrouwen. Kiki hoopt daarentegen nog altijd door te breken als succesvol modeontwerper, terwijl ze in een koffietent werkt. Deze impulsieve en sociale dertiger is net gedumpt en gaat erop uit om een leuke hunk aan de haak te slaan. En Fenna, die met haar vriend en zoontje samenwoont in Amsterdam, probeert naast haar moederschap ook een sexy partner en goede vriendin te zijn.

 

Lekker Bezig Fashionchick is een crossmediaal format dat in nauwe samenwerking tussen Net5, producent FourOne.Media en Sanoma’s modeportal Fashionchick.nl is ontwikkeld. De afleveringen zijn geschreven en geregisseerd door Sia Hermanides en Alieke van Saarloos.

 

www.net5.nl/lekkerbezig

www.net5.nl

www.sbs6.nl

www.fashionchick.nl

 

 

 

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam

 

  Cross Media Awards 2014 - Stuur jouw cases in!