Net5: Finaleweek MasterChef en Bake my day
12-05-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4164 | Tags:

Vanaf vanavond staat de finaleweek van zowel MasterChef Holland als Bake my day op het menu. Eind van de week komen deze twee Nederlandse culinaire wedstrijden tot een hoogtepunt. Op 15 mei wordt bekend wie zich MasterChef Holland 2014 mag noemen en er met een geldbedrag van maar liefst 25.000 euro vandoor gaat. Op 16 mei krijgt de winnaar van Bake my day een eigen bakboek dat de week erna al in de winkels ligt. Reden genoeg om af te stemmen op Net5

 

MasterChef Holland

Eind februari introduceerde Net5 voor het eerst een dagelijkse versie van MasterChef Holland waarin zestien geselecteerde kooktalenten van start gingen. Vanaf vanavond strijden de vier overgebleven kandidaten om de felbegeerde titel van ‘MasterChef Holland 2014’. Bart, Rosah, David en Bojana trekken alles uit de (ijs)kast om juryleden Peter Lute, Julius Jaspers en Alain Caron te imponeren met hun kookkunsten. Donderdag staan de twee beste amateurchefs tegenover elkaar in de finale. Wie houdt zijn zenuwen het beste onder controle en wint deze zenuwslopende wedstrijd?

 

Bake my day

Begin april ging de dagelijkse bakwedstrijd Bake my day van start waarin gepassioneerde amateurbanketbakkers de lekkerste creaties maken. Elke week namen zes verschillende deelnemers het tegen elkaar op en bleef er een weekwinnaar over. Deze weekwinnaars Marisca, Suryono, Jessyca, Pien, Lesley en een wildcardkandidaat gaan nu de finaleweek in. Op vrijdag is de apotheose waarbij de twee beste kandidaten niet alleen vaste juryleden Vicky Littlejohn en Hidde de Brabander maar ook BBC-topchef Rachel Khoo moeten zien te overtuigen. Ze krijgen de ultieme patisserieopdracht: wie maakt de beste bruidstaart voor Pearl Jozefzoon, die binnenkort in het huwelijksbootje stapt?

 

www.net5.nl/masterchef

www.net5.nl/bakemyday

www.net5.nl

www.sbs6.nl

 

 

 

 

Banner